Ekstra Bladet

’JONAS GØR DET GODT’

OPLØFTENDE TOUR- NYT: Jumbo-Visma- lejren fortæller til Ekstra Bladet, at Jonas Vingegaard­s højdetræni­ngslejr går godt, og at danskeren kan se frem til at få masser af hjælp under Touren

- KENNETH BEYER

Det absolutte højdepunkt på året for cykelfans nærmer sig med hastige tråd.

Om lige godt en måned begynder det helt store Tour de France- cirkus først i Bilbao og så videre til Frankrig.

Her håber mange danskere nok, at den forsvarend­e Tour- vinder står i knivskarp form, og indtil videre er der gode muligheder for det.

Det er i hvert fald gået fint med Jonas Vingegaard­s højdetræni­ng.

’ Jonas gør det godt. Trods noget dårligt vejr ( sne) på Sierra Nevada, var han og holdkammer­aterne i stand til at træne sådan, som vi oprindelig havde planlagt,’ skriver Jumbo

Vismas presseansv­arlige, Thijs Roelen, i en sms til Ekstra Bladet.

Hjælp til Vingegaard

Og den danske stjerne kan også se frem til at få meget hjælp cykelfænom­en fra holdkammer­at Wout van og Aert under Tour de France.

Belgieren kommer nemlig ikke til at lægge mange kræfter i at få den grønne trøje.

’ I sidste sæson var det muligt at samle en masse point til den grønne trøje under første del af Tour de France. ligt Jonas ’ Denne at fokusere i den Det gang anden gjorde vil på at det del.’ det hjælpe være musværere da den første i Tour del de er France, hårdere. Han vil fokusere mere på etapesejre og på at hjælpe Jonas. Hvis der er en mulighed for at køre i grønt til sidst, vil vi ikke lade den gå, men det er ikke et mål for ham og holdet, som det var i seneste sæson,’ skriver holdets presseansv­arli-ge

Tour de France begynder 1. juli i spanske Bilbao. Inden da kører Vingegaard Critérium du Dauphiné som optaktsløb for at få formen helt på plads.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Knivskarp
Vingegaard forbereder Tour de France- formen.
FOTO: CLAUS BONNERUP Knivskarp Vingegaard forbereder Tour de France- formen.
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? På de etaper, hvor Wout van Aerts eneste formål er at hjælpe Vingegaard, kan danskeren næppe have en bedre holdkammer­at.
FOTO: CLAUS BONNERUP På de etaper, hvor Wout van Aerts eneste formål er at hjælpe Vingegaard, kan danskeren næppe have en bedre holdkammer­at.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark