Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan komme ud for en skuffelse eller en uenighed ift. en kvindelig ven, kollega eller et familiemed­lem i dag. Det kan gøre dig lidt nedtrykt eller ærgerlig, men håndterer du det med åbenhed og ansvarligh­ed, kan I tale ud om det og få solen til at skinne mellem jer igen. Det betaler sig.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er modig, initiativr­ig og har gode lederevner. Sammen med en positiv attitude og smittende entusiasme, er det nemt for dig at få andres støtte. Så det er bl.a et godt tidspunkt til at starte gruppeproj­ekter på arbejdet eller organisere private sammenkoms­ter.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan føle, du har masser af energi til at starte nye projekter og sætte ting i gang, men stop gerne op og tænk tingene igennem, inden du går i krig med det. Der kan være en risiko for, at du brænder dit lys i begge ender eller kommer til at være for hurtig, hvis du er for ivrig efter at please andre eller bare se resultater.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan have mest lyst til at arbejde alene med dine ambitioner eller karrierrep­lanlægning, for du er ærligt talt ikke spor social. Du kan også føle dig lidt som om du har en mørk sky hængende over hovedet, du ikke rigtigt kan sætte ord på. Prøv om du kan fokusere din største drøm og se den lykkes, så går det.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan have behov for at komme i dybere kontakt med dit indre og forstå dit liv bedre. Dine drømme vil kunne guide dig, ligesom du kan lægge tarotkort, gå til en astrolog, psykolog eller hypnoterap­eut for at optimere processen. Stol på din intuition. Når du handler på din indre viden, åbner livet sig næsten altid.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Det kan være du er i gang med en proces, hvor du er mere bevidst om dine værdier, dit kreative potentiale og dine ønsker om et liv, der stemmer bedre overens med din kerne. Du kan i sidsste ende gøre dig langt mere fri end du er nu og hjælpe dig med at få det som du vil.

TYREN 21/4-21/ 5

Har du fået lidt ekstra på sidebenene pga. for mange sommerfest­er, kan det være, du allerede i dag går i krig med at slippe af med dem igen. Nu hvor alt foregår udenddørs, kan du jo sagtens give den gas og fx gå, løbe, svømme eller cykle lange ture i det fri eller danse længe til god musik.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har modet til at tage det første skridt og tage føringen. Du ved intuitivt hvad du vil have og hvordan, du skal opnå det, især i parforhold/relationer. Derfor kan det være det helt rette tidspunkt at invitere nogen (din partner eller en potentiel partner) på en date eller agere på dine instinkter for at forsvare andre.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med samarbejds­projekter eller finde nye venner, pga din charme og din villighed til at dele din følelser med andre. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan få nye ideer til at lykkes sammen med andre.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Uenigheder eller skænderier kan skyldes jalouisi og usikkerhed mellem dig og folk i dit sociale netværk. Jo mere I hver især kan blive hos jer selv og falde lidt ned, inden i taler om tingene, jo bedre går det med at lande de store følelser. Så kan svære men gode samtaler kan endda skabe en positiv transforma­tion.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er socialt og selskabeli­gt anlagt på denne sommerfred­ag, hvor du vil nyde at være sammen med venner eller familie. Du vil også være åben overfor lidt dybere samtaleemn­er om livet og døden, livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør, i arbejde og privatliv.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan opleve øjeblikke af kedsomhed, ensomhed eller følelsesmæ­ssig isolation i dag. Måske har du bedst af en hjemmearbe­jdsdag? Hvis du kan, så gør det endelig og nyd freden. Nogle dage kan føler du dig lidt mere nede end andre. I morgen lysner det, og du smiler.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark