Ekstra Bladet

’ Har været utilfreds med min krop siden jeg var 13’

Isabella Arendt har altid syntes, at hun havde en delle for meget, og hun vil ikke udelukke et indgreb på et tidspunkt

- MARIE VARMING

Det er næsten så sikkert som søvnløse nætter, at den nybagte mor kigger ned ad sig selv og undrer sig over, hvad der skete. Det gjorde ❘sabella Arendt også, da hun blev mor i november 2022. For hendes krop havde forandret sig, og hun var utilfreds. Men det er faktisk ikke nyt for hende.

– Jeg er vokset op med det. Jeg har været utilfreds, siden jeg var 13 år og begyndte at få former. Dengang føltes det ikke kvindeligt. Jeg følte mig bare tyk.

– Jeg har faktisk altid været relativt normalvægt­ig. men jeg har alligevel altid følt, at der var en delle for meget, eller at jeg var for lav eller for bleg. Jeg arbejder virkelig med mine body issues, men mine postammebr­yster er bare ikke sexede. For et par måneder siden var de jo fyldige. Det er de ikke mere.

–Kunnedufin­depåatlade­dig operere?

– Ja! Arj, vent. Jeg har faktisk ikke lyst til at få opereret noget ind i kroppen, men jeg er et forfængeli­gt menneske, så når jeg en dag er færdig med at amme børn, kan det godt være, at forfængeli­gheden vinder, og jeg får hejst babserne lidt længere nordpå.

–HvadhvisLe­onoraendag ogsåvilhav­eopererets­inebryster?

– Åh, jeg ved godt, hvad du mener. Det må vi tage til den tid. Men hun må for alt i verden ikke vokse op og være så træt af sin krop, som jeg har været af mine hængebryst­er og lårdeller. Jeg vil gerne være en god rollemodel, og jeg vil gerne have, at Leonora glæder sig over, hvad kvindekrop­pen kan. ❘nden for et år kan den blive gravid, føde og amme. Det skal man glæde sig over i stedet for at ærgre sig over sine hængebryst­er eller et 12 centimeter ar over maven.

 ?? ??
 ?? ?? Isabella Arendt væltede nærmest Danmark omkuld i forbindels­e med folketings­valget i 2019. Som sidste øjebliks-vikar for Kristendem­okraterne var hun med højrød læbestift og frisk engagement lige ved at løfte partiet i Folketinge­t. Det lykkedes ikke, og nu er hun hos de konservati­ve.
Isabella Arendt væltede nærmest Danmark omkuld i forbindels­e med folketings­valget i 2019. Som sidste øjebliks-vikar for Kristendem­okraterne var hun med højrød læbestift og frisk engagement lige ved at løfte partiet i Folketinge­t. Det lykkedes ikke, og nu er hun hos de konservati­ve.
 ?? ?? Isabella Arendt har, siden hun var 13 år, altid følt, at der var en delle for meget, selvom hun altid har været normalvægt­ig.
Isabella Arendt har, siden hun var 13 år, altid følt, at der var en delle for meget, selvom hun altid har været normalvægt­ig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark