Ekstra Bladet

Forelsket i 45- årig

-

Det er ikke bevidst, at han har fundet en ældre partner end de tidligere ofte helt unge kvinder, påpeger Fetterlein.

– Vi mødtes tilfældigt i København, og vi klikkede straks. Det var ikke sådan, at jeg sagde, ’ hov, er du 45? FEDT, mand – det er lige det, jeg har brug for’. Slet ikke. Men hun er også meget ungdommeli­g og fresh. Jeg ville måske nok have lidt svært ved at slå mig til ro med en 47- eller 48- årig, som også var på det alderstrin mentalt. Men Rikke er meget ung af sind og har nogle helt andre værdier end yngre kvinder.

Hun er også meget ungdommeli­g og fresh

– Hvis du havde spurgt mig for nogle år siden, så havde jeg ikke troet, at jeg ville nå dertil, hvor jeg tænker, at det her er fedt. Men her bygger vi et liv op sammen.

– Savner du dit gamle liv?

– Få gange, vil jeg sige. Da kunne man godt lige tage en uge tilbage til Monaco eller Cannes og glemme virkelighe­den. Det har taget rigtig lang tid at vænne sig til, at sådan her er det nu. Men du skal være glad for de ting, du har.

– Vil du sige, at du er lykkelig?

– Ja, jeg er lykkelig. Timingen har været god. Det er det, jeg har haft brug for. At finde en kvinde at slå mig ned med. Jeg har altid været i tvivl om, hvad jeg ville. Nu fandt jeg en, hvor jeg ikke var i tvivl.

Den omskifteli­ge hverdag i forhold til tidligere er nu erstattet af ro på bagsmækken.

– Nogle vil måske sige, at det er en fiasko, at jeg har boet i Monaco og sidder i Smørum nu. Men jeg ser det som en fed udvikling, at jeg er nået hertil. Står op, arbejder, laver min kylling med kartoffels­alat og går i seng.

– Havde jeg ikke fundet min kæreste, så havde jeg næppe fået det liv her, hvor jeg går tur med hunden rundt om søen i provinsen. Men den side af mig, som jeg ser nu, kan jeg rigtig godt lide.

 ?? FOTO: JOSH MAWR/ RITZAU SCANPIX ?? Efter et langt liv i rampelyset er Frederik Fetterlein nu faldet pladask for og har slået sig ned med 45-årige Rikke.
FOTO: JOSH MAWR/ RITZAU SCANPIX Efter et langt liv i rampelyset er Frederik Fetterlein nu faldet pladask for og har slået sig ned med 45-årige Rikke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark