Ekstra Bladet

TILBAGE PÅ SKÆRMEN

TRAK STIKKET: Lise Rønne er tilbage i front for et tv- program, efter at hun har haft en afstikker til bogbranche­n, hvor hun sagde op pga. stress- symptomer

- KASPER D. KOPPING

De fleste ser hende nok primært som tv- værtinde – og en god en af slagsen – men faktisk er Lise Rønne først lige vendt tilbage til tvbranchen.

Hun kalder det ikke selv ’ et comeback’, men i hvert fald har den tidligere ’ X Factor’- ankerkvind­e med mere haft en afstikker til Gyldendal, hvor hun et års tid var redaktør.

Hun forlod oprindelig­t tv- branchen, fordi hun ’savnede, at det ’ kildede i maven’, fortæller hun i et stort interview med TV 2.

Hun var kommet på for sikker grund. Lavede noget, hun var rigtig god til. Hun trængte til at kaste sig mere ud på dybt vand.

Men ting kan også blive for alvorlige. I hvert fald savnede hun sjov, ballade og leg.

– Jeg var et sted i mit liv, hvor der i et stykke tid havde været for lidt leg. Det hele var så alvorligt. Der var så meget sjovt, der var skrællet af. Så jeg kunne slet ikke lade være med at sige ja til jobbet, for det her program var ren leg og sjov og ballade, og det landede et helt rigtigt sted i mig, siger Lise Rønne til TV 2.

Det 44- årige tv- ansigt er værtinde på kanalens nye fredagsund­erholdning­sprogram ’ Forræder’, hvor 18 danskere bliver opdelt i ’ loyale’ og ’ forrædere’ og skal gå og narre hinanden – og sende hinanden hjem – på et fynsk slot.

Beskyldt for regelbrud

Ekstra Bladets anmelder var ikke synderligt begejstret for konceptet – tre stjerner kunne det blive til.

De to første kendte ansigter, der fredag røg ud i program 1, var youtuber Elias Hole og tv- vært Christian Bech.

Lise Rønnes comeback, som vi vel godt kan tillade os at kalde det, selvom hun ikke selv vil putte dét prædikat på, kommer, efter at hun – mens hun fortsat var på Gyldendal – blev beskyldt for regelbrud.

Rønne måtte således lægge sig fladt ned, efter at hun havde anmeldt bøger på sin Instagram- profil uden at deklarere, at hun også samtidig var ansat som redaktør på Gyldendal.

Stress- symptomer

Det var dog ikke årsagen til, at hun endte med at sige op. Det skyldtes nemlig, at hun måtte give op efter omtrent et år i jobbet på grund af stress- symptomer.

’ Jeg vendte mig væk fra verden, og samtidig med, at jeg løb rundt og konstant var i mit eget hoved, landede erkendelse­n af, at jeg ikke længere havde plads til andre. Jeg orkede ikke rigtigt at være der for en ven, der havde det svært. Jeg glemte at spørge ind til operatione­r og børnefødse­lsdage blandt dem, jeg holder af ’, skrev Rønne ved den lejlighed.

Det hele var så alvorligt. Der var så meget sjovt, der var skrællet af

 ?? FOTO: LOTTA LEMCHE/ TV 2 ?? Nyt koncept
Lise Rønne i rollen som ankerkvind­e på TV 2’s nye fredags- format ’ Forræder’, der i flere andre lande har gået sin sejrsgang på tv.
FOTO: LOTTA LEMCHE/ TV 2 Nyt koncept Lise Rønne i rollen som ankerkvind­e på TV 2’s nye fredags- format ’ Forræder’, der i flere andre lande har gået sin sejrsgang på tv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark