Ekstra Bladet

Hugo Helmigs lejlighed er solgt

- FREDERIKKE STAGE

I maj satte forældrene til den afdøde sanger Hugo Helmig hans gennemreno­verede lejlighed på tredje sal på Østerbro i København til salg.

Nu er lejlighede­n blevet solgt for 6,5 millioner kroner. Det fremgår af ejendomsmæ­gleren og Tinglysnin­gen. Det var også det beløb, lejlighede­n i første omgang blev vurderet til.

For det beløb kan køberen glæde sig til at flytte ind i en bolig på 85 kvadratmet­er, som fordeler sig på tre værelser og en altan med udsigt til Sortedam Dossering i en bygning fra 1886.

Hugo Helmig købte lejlighede­n for to år siden og gav dengang 5.975.000 kroner for den.

Hyldet af far

Det var i november sidste år, at Hugo Helmigs familie måtte sige farvel til deres søn og bror.

I marts stod Thomas Helmig så på scenen igen i en propfyldt Royal Arena i København, hvor han sendte en særlig hilsen til sin søn.

– Jeg vil ikke fortælle jer, hvor meget jeg savner Hugo, og hvor stor en sorg det er for mig og min familie. Det kan ikke beskrives. Men Hugo er her indeni.

Han er lyslevende inde i mig, lød det fra den sørgende far, der efterfølge­nde spillede nummeret ’ Dybt inde i mit hjerte’ dedikeret til Hugo. Nummeret var nemlig Hugo Helmigs favorit i farmands katalog.

Da Hugo Helmig gik bort, skrev Thomas Helmig et opslag på Instagram, hvori han takkede sine fans for støtten gennem den svære tid. Afskedshil­senen til sønnen Hugo gemte på en helt særlig reference til netop denne sang.

’ Og nu er du så pludselig ikke ’ her’ længere, men lever videre et sted ’ Dybt inde i mit hjerte’, hvor jeg vil bære dig med ømhed, stolthed og betingelse­sløs kærlighed resten af mit liv’, skrev han i opslaget.

Hugo Helmig gik bort onsdag 23. november sidste år i en alder af 24.

Hugo er her indeni. Han er lyslevende inde i mig

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Hugo Helmigs lejlighed er blevet solgt for samme beløb, som den var vurderet til.
FOTO: PER LANGE Hugo Helmigs lejlighed er blevet solgt for samme beløb, som den var vurderet til.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark