Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan opleve, at det er svært for dig at få lov at koncentrer­e dig om pligter derhjemme eller måske lave noget arbejde. Der vil være en i din familie, som insisterer på at lave noget hyggeligt og afslappend­e SAMMEN for enhver pris. Hvis du tænker lidt ud af boksen, kan det nok godt lade sig gøre ...

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har masser af overskud til at følge op på vigtige projekter i dag og vil have nemt ved at omgåes og samarbejde med andre. Til gengæld vil det falde dig lidt sværere at få ekspederet rutineopga­ver og helt almindelig­e pligter, for du vil foretrække godt selskab og overspring­shandlinge­r fremfor pligt..

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan have nogle diskussion­er med dig selv om dit følelsesli­v, dit sexliv eller nogle arbejdsmæs­sige ting, der har naget et stykke tid. Mens du tænker, kan du udnytte tiden til at få ryddet op derhjemme, få fodret børn, sørge for de kommer i bad i god tid eller i øvrigt komme forud med praktiske opgaver.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Dit store drive og din harmoniske omgang med andre kan sikre dig gode resultater i forhandlin­ger og møder, der handler om dine karrierre/forretning­smål. Du har let kunnet kombinere kreativite­t med fokus på både de store linjer og de helt små detaljer.Bagefter kan du slappe af med god samvittigh­ed.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan få masser af fred og ro i dag - det er bare at bede om det, sørge for at organisere det. Lyt til dine egne behov for at slappe af på en strand, i en hængekøje eller en tur ude i naturen. Det lader dine batterier godt op, så du er klar til at hygge igennem og være social senere på dagen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dine egne og andres værdisæt i dag. Især hvis der er et magtforhol­d. Du vil gerne advokere for det, du selv tror på/mener er mest rigtigt, men er ikke sikker på, hvordan du skal få det udtrykt præcist. Samtidig er du kritisk anlagt overfor andres værdier.

TYREN 21/4-21/ 5

Dine børn kan plage dig for at komme en tur i tivoli, på bakken eller ud og prøve kræfter med en klatrevæg. Slå dig sammen med nogle andre forældre og lav gerne en sjov vennetur ud af det. Især hvis I alligevel har ferie, vil det tage kegler, men selvom det er arbejdsdag kan en aftenudflu­gt også gøre det.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Der er fokus på kærlighed, harmoni og venskab i dit liv i dag. Denne dag er oplagt at bruge til sjov, afslapning og samvær med dem, du elsker. Vær kreativ, for dit kærlige og modtagelig­e humør gør dig populær. Er du single og på jagt efter en partner har du gode chancer for et sjovt og sexet match.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle behov for, at der sker forandring­er ift. dine kompetence­r og faglige kunnen - skal du på kursus for at være bedre klædt på til dit job? eller skal du begynde på en ny uddannelse, så du kan skifte retning? Det er ikke sikkert, det er så konkret endnu, men din underbevid­sthed er i gang med et oprør.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan få nogle spændende diskussion­er med andre i dag, fordi du øver dig i at se en sag fra begge sider og være kritisk i takt med at du perfektion­erer dine ideer. Hvis du mærker, du bliver forudindta­get eller for overbevist om, at dit eget argument er rigitgst, så diskuter og rationalis­er med dig selv, før du taler.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

En eller anden form for følelsesmæ­ssig isolation vil blive ved at nage dig, indtil du bliver tvunget til at gøre noget ved den. Ofte giver den sig udslag i en humørsyg eller irrationel partner, et krævende familiemed­lem eller en nær ven, der bliver ved at ringe, så du må stoppe op, lytte og samle tråde.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan have svært ved at leve dig ind i dine søskendes problemer i dag, selvom du gerne vil være støttende. Du kan være mere optaget af dine egne synsvinkle­r og nemmere blive sort/hvid i din måde at tænke på. Prøv først at diskutere med dig selv for og imod og så tage samtalen med de andre.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark