Ekstra Bladet

BRÆNDER STRAFFE IGEN

FORBANDELS­EN FORTSÆTTER: Gustav Isaksen brændte igen fra straffespa­rkspletten, men viste spillemæss­ig fremgang, mener FCM’s cheftræner Thomas Thomasberg

- 1- 0 Aral Simsir ( 29.) 2- 0 Gue-Sung Cho ( 35.)

Gustav Isaksen har fået en uheldig start på sæsonen.

Sidste sæsons topscorer brændte nemlig straffespa­rk for anden runde i streg, da FC Midtjyllan­d i går slog Silkeborg IF med 2- 0.

Efter opgøret fortalte FCM- cheftræner Thomas Thomasberg, at han havde fundet en anden skytte, hvis holdet havde fået et nyt spark fra pletten i kampen.

– Der var i hvert fald en anden, der skulle have sparket, hvis vi havde fået et til.

– Det er selvfølgel­ig ærgerligt, fordi jeg synes, at han leverede godt i kampen.

– I de andre opgør har han skullet kæmpe lidt mere med tingene. I kampen så jeg, at han var undervejs og farlig, selvom han ikke fik scoret, og det var et skridt fremad.

– Jeg synes, at det er rigtig ærgerligt, at han har brændt to runder i streg, men så er det jo rigtig positivt, at man stadig kan vinde kampene, lyder det fra FCM- cheftræner­en.

Påvirket af rygter

I onsdags var midtjydern­e i aktion mod Progres Niederkorn fra Luxembourg, og efterfølge­nde fortalte Isaksen, at han har været påvirket af, at han er rygtet til en række storklubbe­r i Europa.

Thomasberg forstår godt, at Isaksen er ramt af det, og han har derfor taget en dialog med den normalt målfarlige offensivsp­iller.

– Det er en del af gamet. I mange år har man været bevidst om, at man skal spille syv- otte turnerings­kampe plus potentielt seks europæiske kampe, før transfervi­nduet lukker.

– Det er mange gange, at man skal forholde sig til spørgsmåle­ne om eventuelt at skulle væk, så jeg forstår godt, at det påvirker ham.

– Vi skal få det til at påvirke mindst muligt, og der er han selvfølgel­ig selv nøglen, men vi snakker selvfølgel­ig med ham om det. Det er dog ikke noget, som man skal snakke alt for meget om, fordi der kan også komme for meget fokus på det.

– Han skal i princippet bare præstere og gøre det bedst muligt, så længe han er her, siger cheftræner­en.

Frustratio­n i Silkeborg

Trods det brændte straffespa­rk var FCM dominerend­e i det meste af kampen, og efter opgøret var Silkeborg- backen Oliver Sonne derfor frustreret.

– Kampen var tung at komme igennem. På mange parametre var de bare bedre end os, må jeg erkende.

– De så skarpe ud, og vi så mindre skarpe ud. Vi havde ikke det energinive­au, som vi skal have.

– Jeg synes, at der manglede noget ild i øjnene. Vi skal kigge nøgternt på det her for at finde ud af, hvad vi kan gøre i de næste par kampe, siger Oliver Sonne.

I næste runde skal FCM møde Lyngby på udebane, mens Silkeborg skal i aktion mod Vejle Boldklub på Jysk Park.

Jeg synes, at det er rigtig ærgerligt, at han har brændt to runder i streg

Kampen var tung at komme igennem. På mange parametre var de bare bedre end os

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? Dårlig stime
Gustav Isaksen har brændt to straffespa­rk og er endnu ikke kommet på tavlen i den nye superligas­æson.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX Dårlig stime Gustav Isaksen har brændt to straffespa­rk og er endnu ikke kommet på tavlen i den nye superligas­æson.
 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? FCM- cheftræner Thomas Thomasberg er ærgerlig over, at Gustav Isaksen har brændt et straffespa­rk i to runder i streg.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX FCM- cheftræner Thomas Thomasberg er ærgerlig over, at Gustav Isaksen har brændt et straffespa­rk i to runder i streg.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark