Ekstra Bladet

’ALLE HAR DØMT OS UDE’

Hvidovre leverede et flot comeback ude mod Randers FC, men oprykkeren jubler ikke over uafgjort

-

1- 0 Filip Bundgaard ( 10./str.) 2- 0 Simen Bolkan Nordli ( 32.) 2-1 Andreas Smed ( 34.)

2-2 Christian Jakobsen ( 57.)

Det lynede og tordnede over Cepheus Park, og der hang også kortvarigt tunge mørke skyer over Hvidovre IF, da mandskabet gæstede Randers FC.

Bagud 0- 2 fik oprykkerne vendt opgøret og formåede at hive 2- 2 og deres første point i denne sæsons Superliga med hjem til Sjælland.

Pointet er samtidig Hvidovres første efter 26 års fravær fra landets bedste række.

– Det betyder meget med det ene point. Vi havde gerne taget tre point, men det er altid godt at komme hurtigt i gang med at komme på pointtavle­n, lyder det fra Andreas Smed, der var den ene af Hvidovres målscorere.

– Men vi jubler aldrig, når vi spiller uafgjort. Vi tager det ikke som en sejr, men når hele omverdenen har dømt os ude på forhånd, så er det vigtigt at vise, at vi kan være med, siger Smed.

Hvidovre havde i begyndelse­n svært ved at følge med Randers, der kom foran 2- 0 efter 32 minutte.

Lang afbrydelse

To minutter senere reducerede Andreas Smed, før en 40 minutter lang pause afbrød opgøret på grund af tordenvejr.

– Vi var rimelig trykket før pausen. Selvom vi lige havde scoret, var det umiddelbar­t ikke en ulempe for os med pausen, lyder det fra offensiv spilleren og Hvidovres anden målscorer i kampen, Christian ’ Greko’ Jakobsen.

Han har tidligere spillet Superliga for flere klubber heriblandt Brøndby IF, og han er glad for det, Hvidovre bidrager med.

– Jeg kan godt lide, at vi byder op til dans. Vi prøver at spille det spil, vi også prøvede i 1. division. Vi vil gerne angribe kampene, selvom vi godt ved, at vi kommer til at være undertippe­de i alle kampe. Det er fedt som spiller og for tilskuerne.

– Jeg vil gerne have haft en scoring mere, men vi kan være tilfredse med det ene point – vi synger dog ikke sejrssang, slutter Christian Jakobsen.

Hvidovre spiller første hjemmekamp i næste runde mod AGF.

Når hele omverdenen har dømt os ude på forhånd, så er det vigtigt at vise, at vi kan være med

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX ?? Andreas Smed og Christian ’Greko’ Jakobsen scorede målene, da Hvidovre fik sit første point i landets bedste række i 26 år. Uafgjort
FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX Andreas Smed og Christian ’Greko’ Jakobsen scorede målene, da Hvidovre fik sit første point i landets bedste række i 26 år. Uafgjort
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark