Ekstra Bladet

EFTERLYSER OPGR ADERINGER

PLADS TIL FORBEDRING: Haas har ikke brug for ferie, men opgraderin­ger og rigtig performanc­e, siger Nico Hülkenberg efter endnu en skuffende weekend

- ¨EBLGIEN Jonas Hüttel

FRANCORCHA­MPS ( Ekstra Bladet): Måske lige bortset fra Max Verstappen ( Red Bull), der i Belgien udbyggede sin VM- føring ved at vinde sit ottende grandprix i træk, trænger flertallet i paddocken til lidt sommerferi­e efter fire løb på fem uger.

Nico Hülkenberg ville dog gerne bytte ferien med noget andet, efter han på SpaFrancor­champs sluttede 18’er og Kevin Magnussen 15’er i Belgiens Grand Prix.

– Vi har brug for pausen, men hvad vi virkelig har brug for, er nogle opgraderin­ger, noget rigtig performanc­e til at hjælpe os selv. Det er, hvad vi trænger til, sagde tyskeren efter en barsk weekend.

– Igen udstillede banen vores bils svaghed. Det er, hvorfor jeg føler, at jeg ikke har været konkurrenc­edygtig på en eneste omgang. Så der venter meget arbejde.

– Vi forstår problemet, hvad der sker og hvorfor, men at fikse det og tilføje en masse performanc­e er lidt mere komplekst.

Han er dog ikke klar til at afskrive sæsonen og vente på VF- 24’ eren til næste år.

– Jeg tror stadig på, at vi kan forbedre situatione­n i år. Hvor meget er stadig ‘ TBC’ ( bekræftes senere, red.). Men det er noget, der tager tid, sagde han.

Lidt bedre

Nico Hülkenberg havde en skrækkelig sprint- weekend med 20. pladser i begge tidtagning­er.

Det så lidt bedre ud i den danske side af garagen.

Kevin Magnussen startede ganske vist kun som nummer 16 efter en gridstraf, men tilbragte de første to og et halvt stint enten i eller lige uden for top ti.

Bilen så mere solid ud end længe, før farten forduftede, som den plejer.

– Jeg tror, at de kølige temperatur­er hjalp os. Vores største problem er, at vi sender en masse energi ind i dækkene af en eller anden grund. De bliver meget varme, og så slidt, før de bliver meget kolde. Den onde cirkel kommer vi ind i hver gang, forklarede Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

– Jeg synes, det var et lidt bedre og stærkere løb end længe. Men naturligvi­s uden udbytte. Dækslid er stadig temaet. I begyndelse­n af hvert stint kan vi hænge på omkring top ti. Så kører vi langsommer­e og langsommer­e, mens de bare bliver ved med at køre hurtigt.

– Forhåbentl­ig tager vi en rar lille pause og kommer tilbage med et fiks.

Fastholder mål

– Vi skal bruge al den viden fra første halvdel af sæso

Hvad vi virkelig har brug for, er nogle opgraderin­ger, noget rigtig performanc­e

Vi skal bruge al den viden fra første halvdel af sæsonen og komme med noget bedre

 ?? FOTO: STEVEN TEE/ HAAS F1 TEAM ?? Optimisme
Nico Hülkenberg tror stadig på, at Haas kan nå at redde noget af sæsonen.
FOTO: STEVEN TEE/ HAAS F1 TEAM Optimisme Nico Hülkenberg tror stadig på, at Haas kan nå at redde noget af sæsonen.
 ?? FOTO: ANDY HONE/ HAAS F1 TEAM ?? Der skal noget bedre på bordet (og bilen), hvis Haas skal ende som syvere i VM, siger Kevin Magnussen.
FOTO: ANDY HONE/ HAAS F1 TEAM Der skal noget bedre på bordet (og bilen), hvis Haas skal ende som syvere i VM, siger Kevin Magnussen.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark