Ekstra Bladet

’ BILEN BLEV HALVERET’

SLAP MED SKRAMMER: Omran Badrs bil blev totalskade­t i en voldsom ulykke, da en bilist forleden kørte over for rødt og smadrede ind i ham

- NANNA BAY MADSEN

Da den tidligere ’ Masterchef ’- deltager Omran Badr natten til fredag i sidste uge var på vej hjem fra arbejde i Aarhus, gik det helt galt.

Her var den 38- årige tvkendis på vej over i et kryds, da en bil bragede over for rødt og direkte ind i ham.

– Jeg var på vej hjem fra arbejde og på vej over et kryds, da der kommer en bil bragende igennem lyskrydset. Han kører megastærkt. I min optik i hvert fald dobbelt så hurtigt, som han må, siger Omran Badr til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Jeg når lige at se ham ud ad øjenkrogen, så jeg klodser bremsen midt i krydset. På trods af, at jeg bremser, smadrer han stadig ind i mig, og han rammer mig. Havde jeg kigget et andet sted hen og ikke nået at se ham, så havde jeg ikke kunnet tale med dig lige nu. Så havde jeg været helt mast, siger han.

– Jeg nåede bare at tænke ’ fuck’, og så var alt kaos derfra. Jeg ønsker det ikke for min værste fjende, siger han om den skræmmende oplevelse.

Lå og rystede

Bilen blev totalskade­t under sammenstød­et, og Omran Badr blev fortumlet hjulpet ud af bilen af en buschauffø­r, der havde kørt bag ham i sin bus og set det hele ske.

– Jeg lagde mig ned på jorden, og jeg rystede. Jeg var simpelthen i chok, og jeg kunne ikke huske noget som helst. Jeg lå simpelthen bare der og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Det føltes, som om jeg var blevet slået med et bat, lyder det fra Omran Badr.

– Jeg havde også ondt i ryggen og nakken. Alle airbags blev slået ud ved sammenstød­et.

Der kom hurtigt en ambulance, og jeg blev tjekket og kørt videre på hospitalet, der heldigvis ikke var så langt væk, siger Omran Badr.

’ Masterchef ’- deltageren blev undersøgt grundigt på hospitalet, og der stod det klart, at han ikke slap uden fysiske skader.

Fik hjerneryst­else

– Jeg havde hjerneryst­else, men heldigvis ingen brud. Jeg slap med små skrammer på kroppen og noget piskesmæld. Men jeg føler mig meget heldig. For var jeg bare kommet et sekund senere, eller havde jeg kørt i en mindre bil, så havde jeg været færdig, siger han og fortsætter med at fortælle, at han stadig er meget påvirket af den skræmmende oplevelse i dag.

– Jeg er sgu stadig meget rystet, må jeg indrømme. Når jeg har været ude at køre siden, har jeg været meget tilbagehol­den. Det sidder virkelig i min krop.

– Og min bil er fuldstændi­g ødelagt. Bilen er halveret foran, så den er helt død. Men jeg er bare glad for, at der ikke skete mere, og at jeg ikke havde nogen med i bilen. Jeg var virkelig heldig, og så håber jeg bare, at jeg kommer videre uden varige skader.

Jeg havde hjerneryst­else, men heldigvis ingen brud

På trods af, at jeg bremser, smadrer han stadig ind i mig, og han rammer mig

 ?? FOTO: NENT GROUP ?? I voldsom ulykke
Omran Badr er kendt fra TV3program­met ’ Masterchef’.
FOTO: NENT GROUP I voldsom ulykke Omran Badr er kendt fra TV3program­met ’ Masterchef’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark