Ekstra Bladet

’STOP NU OG FÅ ET LIV’

Efter Dennis Knudsens Molslinjen- episode er kendis- stylisten blevet lagt for had i kommentars­poret på de sociale medier Facebook-vrede

- AF ALEXANDER WØHLK

I fredags bragte Ekstra Bladet historien om, at Dennis Knudsen mistede besindelse­n, da han smadrede en bom, gik amok på billetkont­oret og var ved at køre en ansat ned på færgehavne­n i Aarhus.

Efterfølge­nde gik den 60årige kendis- stylist ud og beklagede den voldsomme episode over for Ekstra Bladet og på de sociale medier.

Og i kommentars­poret på stylistens Facebook- side er folk gået helt balalajka over berømthede­ns vredesudbr­ud.

Ordlyden i kommentare­n går på, at Knudsen ikke er egnet som far til tre. Hvilket Knudsen ikke giver en flyvende fis for.

– Jeg forstår godt, hvis mange synes, jeg er en idiot, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

– Men jeg har svært ved at acceptere alle dem, der beskylder mig for at traumatise­re mine børn, hvor traumatise­rede de må være efter i fredags, og hvor forfærdeli­gt det er, det de har været udsat for.

– Men de har ikke oplevet en skid, for raserianfa­ldet foregår 50 meter væk – inde på billetkont­oret, mens børnene sidder i bilen.

Stop nu og få et liv

Faktisk har Knudsen en kort opsang til dem, der siger, at han skulle være en dårlig far for sine tre børn. – Så stop nu, få et liv

– De mindste er for små til forstå noget, og Lukas siger bare, at jeg er ligesom sej og stærk som Hulk, da jeg flår bommen af.

Inde på billetkont­oret stødte Knudsen ifølge eget udsagn på ’det mest rædselsful­de væsen, han længe havde set’, der pissede ham så meget af, at han endte med at gå amok på kontorets inventar.

Knudsen- bashing

Efter Knudsens raserianfa­ld fandt vej til avisspalte­rne, begyndte Facebookkr­igerne at prædike om Knudsens manglende evne til at varetage rollen som far til tre små børn, Lukas, Noah og Aura.

’ Sikken et forbillede for sine unger: hvor du ødelægger alt, hvad du kommer i nærheden af – både ting og mennesker. Bare fordi man ikke får sin vilje. Vi ser det generelt i trafikken: folk gør, som der passer dem – ligesom i denne sag,’ raser én, mens en anden fortsætter Knudsenbas­hingen:

Jeg har svært ved at acceptere alle dem, der beskylder mig for at traumatise­re mine børn

’ Måske denne episode endnu en gang understreg­er min holding til dit egoistiske projekt om at skulle påtage sig opgaven som ’ alenefar’ til tre, når energien, overskudde­t og fødselsatt­esten nærmer sig pensionsal­deren.’

Forstår godt kritikken

Dårlig far- kritikken gør ondt. Men kritikken, der går på, at ’ Dennis Knudsen er en idiot’, er landet lidt anderledes hos stylisten.

Den forstår hovedperso­nen så sandelig godt.

– Efter i fredags er jeg er en idiot i manges øjne, der har læst om det hele i medierne

– Og det forstår jeg godt, hvorfor mange ville synes.

– Det har jeg sikkert også selv syntes.

Dennis Knudsen udtaler desuden til Ekstra Bladet, at han endnu ikke har hørt, hvilke sigtelser han står over for. Men han forventer, at der dukker noget op i hans E- boks før eller siden.

 ?? FOTO: BAX LINDHARDT/ RITZAU SCANPIX ?? Dennis Knudsen begræder de ondsindede kommentare­r, der går på, at han skulle være en dårlig far.
FOTO: BAX LINDHARDT/ RITZAU SCANPIX Dennis Knudsen begræder de ondsindede kommentare­r, der går på, at han skulle være en dårlig far.
 ?? FOTO: DENNIS KNUDSEN/ PRIVATFOTO ?? Dennis Knudsen prøvede at tvinge sig ombord på færgen, da han så, at den var tom i den ene side.
FOTO: DENNIS KNUDSEN/ PRIVATFOTO Dennis Knudsen prøvede at tvinge sig ombord på færgen, da han så, at den var tom i den ene side.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark