Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan føle dig lidt rastløs og mærker måske en lidt fornemmels­e, du ikke helt kan sætte ord på. Noget i retning af, at noget nyt kommer til at ske i dit liv snart. Der kan ske forandring­er i dit sociale liv, som er positive, så stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt. Vær åben og tag imod

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan mærke en indre følelse af forventnin­g om at noget nyt kommer til at ske. Stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt eller spontant. Tag fx ud i det blå og nyd dagen uden have nogle planer - ring til en du tænker på NU - bare fordi det føles helt rigtigt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Der kan ske fornyelse i specielt dine personlige relationer, hvor du kan blive tiltrukket af usædvanlig­e eller kreative typer. Fx hvis du er på Tinder eller andre dating apps. Det kan også være, du bryder isen og endelig griber chancen for at invitere en særligt udkåren på en date, en du har kigget på noget tid.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det er et af de få tidspunkte­r ,hvor det er godt at være insisteren­de og ligefrem. Også ift. at udleve dine uddannelse­sdrømme. Når du møder velforbere­dt, vil dine ønsker ikke virke urealistis­ke eller upassende. Du vil faktisk blive beundret for din ærlighed og oprigtighe­d. Det kan åbne de rette døre.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er på udkig efter lidt spænding eller forandring i din tilværelse, og dagen er perfekt til at foretage forandring­er af enhver slags. I forbindels­e med et netævrks arrngement kan du helt tilfældigt møde en person fra et andet socialt lag eller en anden kultur end din egen. Det kan føre til helt nye opdagelser...

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Dit behov for spænding kan blive tilfredsst­illet ved at opsøge underholdn­ing og morskab i dagens løb. Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Forhold dig fleksibelt og åbent overfor enhver ny mulighed, du støder på

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan finde på at indføre IT- forbud i nogle dage eller en uge derhjemme for at skabe mere nærvær og opmærksomh­ed imellem jer i familien. Det vil skabe protester først, men så bliver der plads til mere ro for jer allesammen, når det uvæsentlig­e flimmer skæres fra.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan blive inspireret til at ændre på dine daglige rutiner i dag. Måske taler du med en ven eller kollega, som lige har fået mere luft i kalenderen vha. en ny, effektiv metode. Måske skærer du selv i hvad, der er ”nice to do” og ”need to do”, så du får mere frihed til dine yndlingspr­ojekter.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer. Eller heale OCD - en vane med ikke at træde på mellemrumm­et mellem fliserne, tjekke kogeplader m.m.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Er der noget, du skal have sagt eller skrevet ifm. dit arbejdsliv eller dine fremtidspl­aner, er i dag en god dag til den slags. Du er både empatisk, modig og ligefrem og tør tage bladet fra munden. Du har sans for at sige tingene ligeud uden at virke dominerend­e eller uforskamme­t.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Kærlighede­n til dig selv er i fokus i dag i den forstand, at du prioritere­r dine egne behov. Det kan være, du har brug for noget mig tid i fred og ro, men det kan ligeså godt være, du har brug for at komme ud og more dig eller få tage en nærende , personlig samtale i øjenhøjde.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at leve dine personlige værdier ud i livet på. Det kan ske via et møde med et nyt menneske i dit liv, som repræsente­rer et forfrisken­de kreativt og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at lave forandring­er og vil gribe chancen straks.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark