Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan komme ud for kontroller­ende eller manipulere­nde opførsel fra en kollegas eller nabos side i dag. Eller en ven, en af dine søskende kan finde på at bide hovedet af dig verbalt pga. hidsighed. Tag det roligt, men sæt dine grænser stille og roligt hvis det sker. Øv dig i at centrere og forlange en god tone.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Denne lørdag efter en kort skole og arbejdsuge er en god dag til at være social, gå ud at spise eller tage en hyggeaften med ungerne foran flimmeren. Eller det kan være ,i inviterer gode venner på et spil bezzerwiss­er, lægger puslespil eller kaster jer over en mysterie/krimiserie, i allesammen er vilde med …

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er populær i vennekreds­en og bliver opsøgt, fordi nære venner har brug for at blive lyttet til med stor indsigt. De ved, du er god til at favne dem og møde dem, der hvor de er. I dag er disse evner særligt forstærked­e. Du kan også have behov or bare at være hjemme og hygge i sofaen - fx med din kæreste.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan være inspireret til at lære en mase om andre kulturer og udvide din horisont/dit syn på livet, ligesom du nemt vil kunne indgå ægte nye venskaber eller lave gode investerin­ger. Enten fordi du følger et studie eller fordi du selv studerer online. Der skal ske nyt!

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er mentalt meget aktiv i dag og kan opdage ting bag andres facade - eller din egen - du har en evne til at bore dig ned i tingene. Du taler med stor autoritet og kan overbevise andre om, at du ved, hvad du taler om. Du er samtidig inspireren­de, nytænkende og original i din måde at anskue tingene på.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Det vil være lige i øjet at booke tid hos en psykolog eller dygtig kropsbehan­dler i dag, uanset om det bare er for generel nysgerrigh­ed eller for at komme i dybere kontakt med dit indre og forstå dit liv bedre og fx lære at styre dit emperament. Dine drømme eller kreative aktivitete­r vil også kunne guide dig.

TYREN 21/4-21/ 5

Du søger bevidst næring og følelsesmæ­ssig støtte hos dem du kender godt og er tryg ved. Det er en god dag til familiesam­menkomster og genforenin­gsmøder, hvor I deler minder eller hemmelighe­der på en tryg måde. Du vil have tæft for at rådgive og støtte andre i deres relationel­le udfordring­er.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Dit humør repræsente­rer gruppens humør, og du har evnen til at læse sociale og relationel­le signaler. Du har masser af fysisk energi, hvilket er perfekt til at forberede weekendens sammenkoms­ter. Din intuiton er også god, og du vil blive bedt om at rådgive andre mennesker i deres dagligdags­mysterier.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan opleve nogle meget intense følelser i dagens løb, fx i forbindels­e med, at en oplevelse trigger gamle minder, der overvælder dig. Du vil dog have let adgang til dine sande følelser eller andres sande følelser for dig, så hvis du opsøger en coach eller psykolog/ terapeut, bliver du klogere.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan blive fuldstændi­g opslugt af et projekt, der interesser­er dig eller er karriemæss­igt stimuleren­de for dig og glemme tiden. Drømme, visioner eller indsigter kan have en dyb påvirkning på dit humør, og du kan have behov for at vende oplevelser med en, du stoler på.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil have glæde af at meditere, lave vejrtrækni­ngsøvelser eller lytte til stille musik i dagens løb. Det kan hjælpe dig med at bearbejde nogle intense følelser, som kommer til overfladen. Du vil også være en populær samtalepar­tner for venner, der har brug for at gennemskue psykologis­ke problemsti­llinger.

FISKENE 20/2-20/ 3

Dine kerneværdi­er eller dine kreative aktivitete­r kan støde på modstand eller manipulati­onsforsøg. Du kan fx blive mødt med trusler eller ultimatumm­er fra en, der føler sig presset eller kontroller­et af dig. Eller omvendt, du kan selv reagere sådan på en andens kontrol. Kig bag om facaden, tag det roligt og vind.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark