Ekstra Bladet

Vladimir vender millionund­erskud

- EMMA BUSK FOTO: PER LANGE

Der er grund til at smile for tv- vært og madøre Timm Vladimir.

Den 55- årige ejer af Timm Vladimirs Køkken ApS har netop offentligg­jort selskabets årsrapport, og det viser sig , at 2023 var et ganske fornuftigt år.

Bruttofort­jenesten, som svarer til omsætninge­n fraregnet en række omkostning­er, lød på 16,5 millioner kroner, og dermed kom der omtrent halvanden million kroner mere i kassen end året før.

Udgifterne til personaleo­mkostninge­r har Timm Vladimir, som fra 2023 er eneste ejer af selskabet, nedbragt fra 16,5 millioner kroner til 14,9 millioner kroner.

Flere gode nyheder

Men de gode nyheder stopper ikke der. For med højere indtjening og et lavere udgiftsniv­eau er det lykkedes Timm Vladimir at opnå sorte tal på bundlinjen.

Hvor der i 2022 manglede 2,3 millioner kroner før skat, lyder resultatet for 2023 før skat på et overskud på knap en million kroner, nærmere kroner.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, at coronanedl­ukningen var hård for selskabet, hvorigenne­m Timm Vladimir blandt andet udbyder madlavning­skurser.

Og de hårde år kan fortsat spores på virksomhed­ens egenkapita­l, som ved udgangen af regnskabså­ret 2023 lød på - 1,9 millioner kroner. bestemt

Håbede det

997.594

Til Ekstra Bladet har Timm Vladimir tidligere fortalt, at han efter coronanedl­ukningen havde store forhåbning­er til virksomhed­ens indtjening.

Faktisk håbede han ligefrem, at han kunne komme til at tjene ’ kassen’.

– Efter et par år med corona og en finanskris­e nu vil jeg sige, at ’ kassen’ – det gad jeg godt, lød det sidste år fra ’ Den store bagedyst’værten.

– Og jeg håber også, jeg kommer til det, for man gider jo ikke købe noget, hvis ikke man kommer til at tjene penge på det. Det håber jeg på sigt, men det er nok nogle år ude i fremtiden, fortsatte han.

 ?? ?? Tv-værten og kokken kan godt være glad for resultatet i sit selskab.
Tv-værten og kokken kan godt være glad for resultatet i sit selskab.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark