Ekstra Bladet

I FINALEN TRODS NEDERLAG

HOLDT STAND: Silkeborg er i finalen i Oddset Pokalen med en n samlet 6-3- sejr, selvom holdet indkassere­de to tidlige mål og tabte til FC Fredericia i aftes s

- KRISTIAN PORSE, BOLD

Et mirakel.

Det var, hvad FC Fredericia i aftes skulle levere, hvis holdet skulle gøre sig forhåbning­er om at gå videre til finalen i Oddset Pokalen.

For med et 1- 6- nederlag i bagagen fra det første semifinale­opgør mod Silkeborg stod Michael Hansens tropper med ualmindeli­gt dårlige kort på hånden forud for returkampe­n på Monjasa Park.

Man blev dog hurtigt klar over, at torsdagens hjemmehold på ingen måde havde kastet håndklædet i ringen.

Ripost ved stolpe

For efter en god start lykkedes det for lejesvende­n fra Silkeborg Frederik Carstensen at sende Fredericia på 1- 0 via en ripost ved fjerneste stolpe.

Silkeborg virkede generelt tamme i tilgangen til kampen, og selv om Kent Nielsen bandede og svolvede fra sidelinken, kom mandskabet aldrig rigtigt i gang i første halvleg.

Skidt blev til værre for midtjydern­e, da Carstensen udbyggede hjemmehold­ets føring i det 26. minut.

Fik en opsang

Pludselig begyndte Fredericia at tro på, at miraklet kunne lade sig gøre.

Efter pausen var det dog, som om Silkeborg havde fået en opsang.

Gæsternes boldomgang blev væsentlig bedre, og det gjorde det sværere for Fredericia at skabe chancer. Til gengæld havde Silkeborg også selv svært ved at spille sig frem til noget farligt.

Alexander Lind havde en forkølet afslutning, som Mattias Lamhauge tog sig sikkert af, og ellers var der ikke meget nævneværdi­gt fra anden halvleg.

Det forblev således ved 2- 0, og dermed bookede Silkeborg billetten til pokalfinal­en i Parken med en samlet 6- 3- sejr over Fredericia.

I finalen skal Silkeborg møde vinderen af den anden semifinale mellem AGF og FC Nordsjælla­nd.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? Parken venter
Selvom indsatsen langtfra var prangende i aftes, er Pelle Mattson ( th.) og Silkeborg klar til finalen, der bliver spillet i Parken 9. maj.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX Parken venter Selvom indsatsen langtfra var prangende i aftes, er Pelle Mattson ( th.) og Silkeborg klar til finalen, der bliver spillet i Parken 9. maj.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark