Ekstra Bladet

Skov siger tschüss

SLUT: Træner skal med stor sikkerhed finde en ny klub til sommer, da hans aftale ikke bliver forlænget

- MADS GLENN WEHLAST, BOLD

Robert Skov skal på jobjagt.

Det er konklusion­en efter den 27- åriges kontrakt står til udløb og ikke bliver forlænget i Hoffenheim.

– Som det ser ud nu, får Robert Skov ikke forlænget sin kontrakt med klubben efter denne sæson, siger Beni Hoffmann, der dækker Hoffenheim for det ansete tyske sportsmaga­sin Kicker.

Robert Skov kostede i omegnen af 100 mio. kr. med bonusbetal­inger, da han blev hentet i FC København i sommeren 2019 oven på en forrygende sæson, hvor han med 29 træffere var topscorer i Superligae­n.

Nu står han snart i en situation, hvor han som transferfr­i skal ud at finde en ny arbejdsgiv­er. Det er en god position som fodboldspi­ller, fordi der ikke skal betales transfer. Omvendt betyder det også, at Robert Skov kan få et større sign- on- beløb, når han laver en ny kontrakt.

En del skader

Opholdet i Hoffenheim har ikke ubetinget været en succes for Robert Skov. Han har periodevis været ramt af en del småskader, som har sat ham ud af spillet og dermed har han mistet den kamprytme, han var ved at finde.

Aktuelt er han ikke førstevalg til positionen i venstre side. Han er blevet overhalet af David Jurasek, der er lejet i Benfica, men på ingen måder har imponeret. Specielt ikke i defensiven.

Men det er et klart signal fra manager Pellegrino Matarazzo om, at Robert Skov er rykket længere tilbage i hierarkiet.

Nu står fodbolddør­en på vid gab for Robert Skov, der for to år siden skiftede agent. Han gik fra BTAM, hvor Ivan Benes er frontfigur, til Elite Sports Management, hvor både Kasper Schmeichel og Thomas Delaney er i stald.

Robert Skov har ikke været i kamp for Hoffenheim siden 16. marts.

Som det ser ud nu, får Robert Skov ikke forlænget sin kontrakt med klubben efter denne sæson

 ?? FOTO: HASAN BRATIC/AP/ RITZAU SCANPIX ?? Robert Skov skal på klubjagt – Hoffenheim ønsker ikke at forlænge med danskeren.
FOTO: HASAN BRATIC/AP/ RITZAU SCANPIX Robert Skov skal på klubjagt – Hoffenheim ønsker ikke at forlænge med danskeren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark