Ekstra Bladet

Klapper i om transferry­gter

- NICKLAS CALVERT

I omegnen af svimlende 7,5 millioner danske kroner.

Ifølge Bild er det, hvad Aalborg Håndbold snart betaler for, at Juri Knorr skifter Tyskland ud med Danmark. Det vil gøre den 23- årige landsholds­stjerne til en af de dyreste håndboldsp­illere nogensinde.

Men den pris er helt hen i vejret, hvis man spørger direktør for Aalborg Håndbold Jan Larsen.

– Er det urealistis­k, at I kan hente en spiller for 7,5 millioner kroner?

– Ja, det er helt hen i vejret, jeg kan roligt sige, at vi aldrig kommer til at bruge så mange penge på at købe nogen spillere fri, siger Jan Larsen til Ekstra Bladet.

Direktøren er heller ikke meget for at præcisere, hvor mange penge klubben skal af med, når de skal ud og kigge på nye spillere.

– Jeg er slet ikke interesser­et i at komme ind på, hvad vi ønsker at betale for spillere. Det er noget, vi holder for os selv.

– Men der er jo nogle gange, hvor man lige skal sige, at det er jo ikke sikkert, at alt det, du ser i avisen, er rigtigt, siger Jan Larsen med et smil.

Leder efter Mikkels afløser

Det er ingen hemmelighe­d, at Mikkel Hansens sko bliver svære at udfylde.

Det danske landsholds­koryfæ takker af i Aalborg Håndbold til sommer, og det hul skal selvfølgel­ig lappes, siger Jan Larsen.

– Jamen, vi leder selvfølgel­ig efter en spiller. Når nu Mikkel Hansen stopper, så skal vi finde en, der kan erstatte ham. Det vigtigste er, at vi finder en rigtig, rigtig dygtig håndboldsp­iller.

– Vi er fortrøstni­ngsfulde for, at vi finder en god erstatning, der kan bidrage inden på håndboldba­nen til den kommende sæson.

Juri Knorr er den spiller, som de internatio­nale medier skriver, skal være Mikkel Hansens afløser. Men direktøren vil ikke bekræfte, at det er en spiller af hans kaliber, som der kigges efter.

– Jeg vil ikke komme ind på, om det er en på Juri Knorrs niveau eller andres niveau. Vi finder den bedst mulige, som vi kan få under givet omstændigh­eder. Der er også et økonomisk hensyn, siger håndboldbo­ssen afsluttend­e.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Jan Larsen ville ikke sige meget om Aalborg Håndbolds påståede interesse i Juri Knorr.
FOTO: RITZAU SCANPIX Jan Larsen ville ikke sige meget om Aalborg Håndbolds påståede interesse i Juri Knorr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark