Ekstra Bladet

FRYGTEDE HJERNEBLØD­NING

Lena Gram Thomsen vågnede med både hovedpine og føleforsty­rrelser i ansigtet og fingrene, og det fik lægerne til at mistænke en hjerneblød­ning

- FREDERIKKE STAGE

Lena Gram Thomsen, der er kendt fra TV 2- programmet ’ Årgang 20’, blev tidligere i denne uge hasteindla­gt på hospitalet, fordi lægerne mistænkte, at hun havde meningitis og senere en hjerneblød­ning, fordi hun døjede med en enorm hovedpine

Begge dele blev heldigvis afkræftet af flere blodprøver, scanninger og andre undersøgel­ser – hvor det så viste sig, at hun havde haft et meget slemt migræneanf­ald.

Noget hun aldrig har prøvet før.

Følelseslø­se fingre

Natten til onsdag vågner Lena Gram Thomsen pludselig ved, at det føles som om, hun er blevet slået i hovedet med en stor hammer.

Da smerten ikke går væk efter tre timer, får hun vækket sin kæreste og ringet til vagtlægen.

’ Jeg blev utryg, da jeg fik føleforsty­rrelser i ansigt og fingre, og jeg kunne ikke rigtig styre dem ordenligt, og jeg blev meget utilpas,’ skriver Lena Gram Thomsen til Ekstra Bladet.

Derfra ringede parret til vagtlægen og fik fat i en ambulance og kørt til Sønderborg Sygehus, hvor hun blev indlagt.

’ På vej i ambulancen begynder jeg at hyperventi­lere uden at vide af det, så får jeg føleforsty­rrelser i ansigt og hænder, og mine fingre begynder at gå i en krampelign­ende tilstand, og der blev jeg jo nervøs.’

Under hele indlæggels­en havde Lena Gram Thomsen en voldsom hovedpine, som hun aldrig havde prøvet før, derfor var hun også bange for, hvad hun fejlede.

Nu går det bedre

Over for Ekstra Bladet fortæller Lena Gram Thomsen, at hun nu er kommet hjem, og at det har taget hende mange dage at komme sig, og at hun stadigvæk ikke er helt på toppen.

’ Dagen efter jeg kom hjem, begyndte jeg at kaste op, og fredag begyndte mit venstre øje at drille ved forstyrret syn. Nu er jeg kun præget af en lille smule hovedpine, og så er jeg træt i hovedet og krop.’

’ Nu skal jeg slappe af, og så skal jeg på hjerne– og nervesygdo­mme ambulatori­et i næste uge, til flere undersøgel­ser og samtale om det videre forløb,’ fortæller hun.

På vej i ambulancen begynder jeg at hyperventi­lere

 ?? FOTO: MIKKEL DAHLGREN FAUERHOLT/ TV 2 ?? Føleforsty­rrelser
Lena Gram Thomsen har sammen med sin mand Mads to børn, Malthe og Asmus.
FOTO: MIKKEL DAHLGREN FAUERHOLT/ TV 2 Føleforsty­rrelser Lena Gram Thomsen har sammen med sin mand Mads to børn, Malthe og Asmus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark