Ekstra Bladet

HUN VAR EN TRUSSEL

Komiker Heino Hansen har fået rollen som forræder i programmet af samme navn, han fortæller nu, hvorfor Ophelia Pitzner var den første, der skulle ryge

- SIGNE SØGAARD

Det første mord er blevet begået i den nye sæson af TV 2- hittet ’ Forræder’, og det blev diamantdat­teren Ophelia Pitzner, som fik billetten hjem.

Nu fortæller komiker Heino Hansen, som sammen med journalist Simi Jan og skuespille­r Anton Hjejle udgør årets første forræderho­ld, hvorfor det var Pitzner, som skulle ryge ud.

– Jeg havde sådan lyst til fra start at få folk til at synes, at det var en dum beslutning, i stedet for at koncentrer­e sig om, hvem der så var forræder, forklarer han.

I ’ Forræder’ mødes 18 kendisser på et slot, og tre bliver af spilmester Lise Rønne udpeget som forrædere, der får til opgave at ’ myrde’ de resterende deltagere uden at blive opdaget.

Frygtede mistanke

Komikeren lægger heller ikke skjul på, at han betragtede tv- personligh­eden som en trussel fra begyndelse­n.

– Jeg tænkte det med samme – allerede inden jeg havde set, at jeg skulle sidde ved siden af hende – da jeg så, hvem der kom ind ad døren, at hun måske nok var egnet til at være god til den slags spil, mysterier og quizzer. Jeg tror, at hun har en ret analytisk tilgang til det, fortæller han.

Men han havde også en personlig interesse i at få Pitzner af vejen, for det faktum at komikeren og diamantdat­teren sad ved siden, da vært Lise Rønne prikkede forræderne på skulderen, bekymrede ham.

– Hun var den største analytiske trussel. Det sammenlagt med, at hun sad ved siden af mig, så jeg var simpelthen bange for, at hun havde hørt på min trøje, at jeg var blevet prikket på, lyder forklaring­en.

Ville skabe forvirring

Heino Hansen kan imidlertid godt forstå, hvis både de øvrige deltagere og folk hjemme i stuerne undrede sig over, hvorfor Ophelia Pitzner, som hurtigt blev mistænkt for at være forræder, skulle sendes hjem.

Men det har han også en forklaring på.

– Jeg synes, at hun kiggede mærkeligt på mig om aftenen, men den tungest vejende grund var, at jeg havde en idé om, at folk ville synes, at det var mærkeligt, og jeg gad godt starte med, at de tænkte: ’ Hvad fanden er det, der foregår?’

– Der er en form for logik i folks hjerner, og hvis nu du er loyal, så vil man jo tænke, hvorfor smider I hende ud? Hun var jo så mystisk, så hende havde vi andre også i kikkerten, uddyber komikeren.

Hun var den største analytiske trussel

 ?? FOTO: BLU/ TV 2 ?? Morderisk
Ophelia Pitzner overlevede ikke den første nat i programmet.
FOTO: BLU/ TV 2 Morderisk Ophelia Pitzner overlevede ikke den første nat i programmet.
 ?? FOTO: BLU/ TV 2 ?? Heino Hansen er en af tre forrædere i sæson to af det populære program.
FOTO: BLU/ TV 2 Heino Hansen er en af tre forrædere i sæson to af det populære program.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark