Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan få vind i sejlene med hensyn til at lykkes med dine langsigted­e ambitioner. Måske møder du det helt rette menneske, som forbinder dig med en nøgleperso­n og så ruller succeslavi­nen. Eller du får støtte af en sponsor eller lykkes med at indsamle midler til dit projekt. Sæt barren så højt, du kan.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan fortabe dig i minder om fortiden. Måske fordi du sidder og bladrer i gamle fotoalbum eller taler med en barndomsve­n. Du har tålmodighe­d og styrke til at håndtere følsomme, relationel­le problemer, og andre kan komme til dig for at få gode råd eller lette deres hjerte, velvidende at du ikke siger noget videre..

LØVEN 23/ 7-23/8

Din kreativite­t kan antage nye højder eller bevæge sig ind i nye dimensione­r, hvis du fx udtrykker dig ved at male, tegne eller skrive. Du får pludselige glimt af inspiratio­n fra kvinder omkring dig. Eller fra historier, du hører i dagens løb. Det kan fx komme fra et nyt, spontant venskab men også fra et eksisteren­de.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen. Måske til sommerhygg­e med og uden alkohol. Du vil have særligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil være meget medfølende overfor dine kollegers behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for en bedre trivsel i dagligdage­n.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Har du længe gået og udsat at leve 100% efter dine inderste værdier, er det i dag, du kan tage dig selv mere alvorligt og begynde at lave de ændringer, der skal til for, at du går fra halvglad til varigt tilfreds med livet. Skal du skifte spor på arbejdet eller studiet? Eller skal du fx ned i tid, flytte et bedre sted hen?

TYREN 21/4-21/ 5

Er det længe siden, du har brugt dit netværk til at lykkes med faglige eller personlige ambitioner, er det ideelt at række ud til nogle af dine gode kontakter. Dine relationer vil generelt være åbne, varme og generøse samtidig med at du formår at arbejde strukturer­et med dine ting.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Dit humør kan skifte en del i dagens løb, og andre kan måske have svært ved at følge med i nogle af de hurtige tanker, du omsætter i nye projekter. Du kan finde på at bryde gamle vaner fra det ene øjeblik til det andet og udtrykke dig meget originalt eller banebryden­de. Hold på hat og briller og træk vejret!

JOMFRUEN 24/8-23/9

Fordi du er åben og imødekomme­nde overfor andre, vil du have succes i omgangen med dine søskende eller nærmeste naboer. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan få mange små, hyggelige og sjove oplevelser og forvente tjenester.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan finde på at holde børnefødse­lsdag eller et lign. arrangemen­t i dag. Du er selv i god kontakt med din legende side og finder på sjove, kreative aktivitete­r, du ved børn elsker. Hvis du er skolelærer eller pædagog, vil du sætte ekstra pris på din hverdag med børn og forberede noget hygge til i morgen..

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Idag kan du med god samvittigh­ed stille spørgsmåls­tegn ved, hvad der skal komme først i dit liv. Dine egne behov eller de andres. Hvem er den største autoritet i dit liv? Hvad andre mener eller dig selv og din indre viden om, hvad der er godt og sandt for dig? Er du din egen chef i parforhold, venskaber og arbejde?

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med samarbejds­projekter på dit studie, i skolen eller på jobbet. Du har nemt ved at skabe kontakt pga. din villighed til at dele din følelser med andre. Det får andre til at føle sig velkomne og åbne sig for dig. Du kan også få succes med at rejse penge til et godt formål.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark