Ekstra Bladet

SVIMLENDE REGNING

I oktober 2001 opholdt Mike Tyson og hans store følge sig i København før og efter mødet med Brian Nielsen. Det blev en ikke helt billig fornøjelse for bokselegen­den

- ALLAN LYKKE redaktione­n@ eb.dk

– Hans Henrik Palm, tidligere mesterboks­er; Mike Tyson ankom til København 1. oktober 2001 for at møde Brian Nielsen 13. oktober i Idrætspark­en. Han kom i god tid, må man sige?

– Han var her også efter kampen i omkring 14 dage. Han og følget på 30 personer boede på Hotel Scandinavi­a, og han fik en regning på to millioner kroner. □t eller andet må der være sket derude for så høj en regning.

– Du mødte ham også. Jeg har set et billede af dig og ham?

– Ja, jeg mødte ham i træningslo­kalet, og så var jeg vært til stævnet sammen med Jakob Kjeldbjerg og med Kurt Thybo som kommentato­r.

– Vores forside 2. oktober hedder ’ Charme- Mike’ med undertitle­n ’ Tyson på bytur’, og dem var der vist nogle alvorlige af. Eller hvad?

– Jeg kan huske, at han og hans følge havde været inde på Café Victor og der havde købt en flaske cognac til 65.000 kroner. Ved du så, hvad de gjorde?

– Nej. Fortæl.

– De blandede det med cola. Normale mennesker ville jo nok drikke så dyr en flaske uden blanding. Men de syntes lige, der skulle cola i også, så man absolut ikke kunne smage noget som helst.

– Han tog måske ikke kampen mod Brian Nielsen helt så alvorligt?

– Tyson var på vej ned på det tidspunkt, og det skal Brian nok være glad for. □llers havde han nok ikke holdt til seks omgange.

– Frygtede du for Brians liv?

– Nej, det gjorde jeg ikke. Brian var hårdfør og kunne tage en øretæve, men jeg har set kampen flere gange siden, og han slap ikke helt billigt fra mødet. Der var klassefors­kel.

– Jeg kan bare huske, at jeg tænkte, da jeg så de to boksere i ringen før kampen, hvor uvirkeligt det var, at Brian skulle stå i samme ring som Mike Tyson. Det var vildt.

– Hvad fik Tyson for kampen?

– Jeg mener, han fik omkring 20 millioner kroner og også tvrettighe­derne til USA. Så kan man godt klare en hotelregni­ng på to millioner.

De syntes lige, der skulle cola i også, så man absolut ikke kunne smage noget som helst

 ?? ?? Ekstra Bladets forside 2. oktober 2001.
Ekstra Bladets forside 2. oktober 2001.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark