Ekstra Bladet

KATASTROFE­KURS

SKUFFER FÆLT: Lørdag aften spillede Bournemout­h og Manchester United 2-2 i den engelske Premier League. Rasmus Højlund og co. er dermed uden sejr i de seneste fire kampe.

- MATHIAS BYBJERG JENSEN, BOLD

I går aftes startede Rasmus Højlund endnu engang inde for Manchester United, der gæstede Bournemout­h i den engelske Premier League.

Christian Eriksen måtte atter tage til takke med en plads på bænken, hvorfra han kunne se sine holdkammer­ater få en vaklende start.

Det blev således til flere fine muligheder til hjemmehold­et, og efter et kvarters spil gik den ikke længere for The Red Devils.

Brandvarme Dominic Solanke modtog kuglen og snød Willy Kambwala, før han tog den med sig ind på kanten af feltet og sparkede den fladt ind bag Andre Onana.

United svarer tilbage

Manchester United skulle dermed på jagt efter scoringen, og efter en halv times spil lykkedes man med at bringe balance i regnskabet. En løs bold i feltet dumpede ned for fødderne af kaptajn Bruno Fernandes, der bragede den hårdt op i nettaget til 1- 1.

Det slog dog ikke hjemmehold­et ud af kurs.

Allerede fem minutter senere generobred­e The Cherries nemlig føringen, da Justin Kluivert tog en flot tur ind i feltet og sparkede bolden køligt ind ved nærmeste stolpe.

Manchester United var dermed bagud med 1- 2, da dommeren fløjtede til pause. Derfor skulle Rasmus Højlund og co. atter på jagt efter det udlignende mål. Man havde dog umådeligt svært ved at tilspille sig chancer.

Peger på pletten

Der skulle da også en hjælpende hånd til, da man lykkedes med at bringe balance i regnskabet efter 63 minutter.

Adam Smith tog således hånden i brug i feltet, og derfor pegede dommeren på pletten. Straffespa­rket tog Bruno Fernandes sig stensikker­t af, hvilket betød, at kampen var helt åben igen.

Efterfølge­nde blev der ik

ke scoret yderligere i opgøret, men dommerens tillægstid endte alligevel med at byde på drama.

Bournemout­h- spillerne ville have straffespa­rk efter en situation med Willy Kambwala på kanten af feltet.

Efter et VAR- tjek blev det dog vurderet, at forseelsen blev begået uden for feltet, og United slap dermed med skrækken.

Det endte 2- 2 på Vitality Stadium.

The Red Devils er nu uden sejr i de seneste fire kampe, og europæisk fodbold synes langt væk. Man har således ti point op til Tottenham på femteplads­en i den bedste engelske række.

?? FOTO: DYLAN MARTINEZ/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX ?? Det ser sort ud for Manchester United og danske Rasmus Højlund, der her er i nærkamp med Bournemout­hs Marcos Senesi.
FOTO: DYLAN MARTINEZ/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX Det ser sort ud for Manchester United og danske Rasmus Højlund, der her er i nærkamp med Bournemout­hs Marcos Senesi.