Ekstra Bladet

COMEBACK-CORNELIUS HAR SMERTER

SKÅNEKOST : Andreas Cornelius var i startopsti­lling en for FC København og scorede mod FC Midtjyllan­d, mod FC Midtjyllan­d, men angriberen er langtfra på fuldt blus, fortæller han

- DANIEL NØJSEN FALLAH, BOLD ANDREAS HOLM HANSEN, BOLD

FC København havde søndag aften en ny mand med fra start, da Andreas Cornelius startede på toppen i opgøret mod FC Midtjyllan­d.

Den skadesplag­ede angriber skulle tilmed kun bruge 11 minutter, før han havde headet gæsterne i front på MCH Arena, og det var tydeligt, at hans tilstedevæ­relse klædte løvernes offensiv.

Men hvis FCK- fans regner med at se en topfit Andreas Cornelius starte inde i den resterende del af mesterskab­sspillet, skal de måske skrue lidt ned for forhåbning­erne.

Det fortæller hovedperso­nen selv efter 2- 2- opgøret, da Bold spørger ham til hans forfatning.

– Status er, at jeg stadig slider lidt med det. Jeg har en akillessen­e, som driller lidt, og det er nogle gange lidt svært at vide, hvordan den er, siger Cornelius, der efter en time blev skiftet ud og så ud til at være i smerter.

– Det blusser nogle gange op, og det er svært at håndtere. Det er en balancegan­g, og det er svært at ramme. Vi prøver at ramme det så godt som muligt, og jeg tror, at alle gerne vil have, at jeg skal kunne spille så meget som muligt, og at jeg skal være i stand til at spille fra start. Det er det, vi arbejder efter, siger han.

Fra kamp til kamp – Du har tidligere sagt, at det i høj grad handler om, at du skal være helt klar, før du bringes i spil. Tager I en chance med dig i dag?

– Nej, det bliver altid lidt en vurdering fra kamp til kamp.

– Andet kan ikke undgås, og nogle gange skal man holde sig til, selvom man ikke er helt 100 procent.

Det bliver en vurdering fra dag til dag, siger Cornelius, der efterfølge­nde bliver spurgt til, om der må tages sprøjter, blokader eller andet for at holde angriberen­s skade nede.

– Vi prøver at gøre alle mulige forskellig­e ting og prøver at ramme bredt med alt muligt. Der bliver ikke gjort noget, der er uforsvarli­gt overhovede­t, siger angriberen, der ikke ville svare direkte på, om han er nødsaget til at spille på sprøjter.

– Det skal jeg ikke sige noget om, synes jeg.

Andreas Cornelius og resten af FC Københavnm­andskabet er fortsat seks point efter både FC Midtjyllan­d og Brøndby i toppen af Superligae­n.

 ?? ??
 ?? FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX ?? Jonas Lössl forstod intet af dommerens kald om straffespa­rk dybt inde i overtiden.
FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX Jonas Lössl forstod intet af dommerens kald om straffespa­rk dybt inde i overtiden.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark