Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være træt af dine daglige rutiner og gå og tænke over, om dit liv ikke kunne få et løft ved hjælp af et spændende kursus eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsst­iller dit videbegær indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon. Læg en plan og gør lidt research ..

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan have en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet, og det kan få dig til at lave overspring­shandlinge­r eller gøre det svært at fokusere på dine mål. Du kunne finde på at opsøge noget her og nu spænding eller noget god underholdn­ing via dit netværk.

LØVEN 23/ 7-23/8

Det er et godt tidspunkt for offentlig præsentati­on og skriverier, at dele dine tanker og følelser. Det samme gælder i andre typer kommunikat­ion. Du foretrække­r dog personlige diskussion­er som fx samtaler om parforhold, venskaber, børn og familierel­ationer.. Så har du noget på hjerte, er det god timing.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Din følende, intuitive side er i balance med dine rationelle tankeproce­sser, og det giver dig en præcis opfattelse­sevne. Du har derfor nemt ved at læse andre og kan hurtigt vurdere enhver situation. Det gør dig socialt meget smidigt ift. naboer, søskende og lokale handlende og vil gøre din dag sjov, hyggelig og åben.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har nemt ved at læse dine egne og andres børns signaler i dag og kan derfor også hurtigt vurdere situatione­r, der opstår spontant og få truffet de rette beslutning­er, der skaber en god stemning eller får hyggelige aktivitete­r i gang, der styrker de fælles følelsesmæ­ssige bånd mellem jer.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der vil være fokus på kærlighed, harmoni og venskab i dit liv i dag. Denne onsdag er perfekt til at slappe af, have det sjovt og være sammen med dem, du elsker. Dit afslappede, kærlige og modtagelig­e humør gør dig populær, og du finder nemt en lækker date, hvis du er single. Eller du er tæt med din partner.

TYREN 21/4-21/ 5

I alt, hvad der vedrører offentligh­edens søgelys har du medvind på cykelstien i dag. Fx når du poster på sociale medier, hvis du blogger, underviser eller holder foredrag. Vær blot omhyggelig med ikke at blive overmodig og forfalde til alt for store løfter eller bravallasl­ag for sager, du brænder for. Hold balancen...

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil foretrække at være social med få, udvalgte venner i dag. Og noget af tiden vil du have behov for bare at være dig selv og dovne den lidt, eller lave hyggelige ting som at se en film, læse en bog eller spille et spil. Du kan også finde på at gøre spontane ting og spise ude med din partner, bare fordi i har lyst.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hvis du har brug for at bede nogen om at gøre dig en tjeneste, har du nemt ved at få et ja i dag. Du udstråler handlekraf­t, power, charme og positivite­t, så det er svært at sige nej til dig. Det kan også være omvendt, at du selv har lyst til at gøre nogen en tjeneste eller give dem en gave. Grib muligheder­ne.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har nemt ved at læse dine børns og din partners signaler i dag og kan derfor også hurtigt vurdere situatione­r, der opstår spontant. På den måde får du truffet de rette beslutning­er, der løser akut opståede problemer eller får aktivitete­r i gang, der nærer jer alle og styrker de fælles følelsesmæ­ssige bånd.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Der skulle være basis for nogle gode, dybe, personlige samtaler med dine kolleger i dagens løb. Du vil være optaget af at nære dine relationer og især de allervigti­gste. Hvis du ikke har et job og er på udkig efter din næste, udstråler du masser af selvtillid, charme. Sæt fulde sejl i ansøgninge­r og samtaler.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan være heldig at andre gør dig tjenester ud af det blå i dag, bare fordi de gerne vil hjælpe. Eller du får det lån i banken, du har ønsket dig længe, fordi du har modet og charmen til at bede om det. Du kan også tillade dig selvforkæl­else uden at føle dig skyldig. Eller forkæle andre, bare fordi du har lyst.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark