Ekstra Bladet

Stjerne vil bruge exit- klausul

- HANS- HENRIK HYBHOLT HARE

Juri Knorr ligner den næste stjerne på Aalborg- himlen.

Senest har den tyske storspille­r meddelt sin arbejdsgiv­er, Rhein- Neckar Löwen, at han vil væk.

Det fortæller Bundesliga­klubben i en pressemedd­elelse tirsdag.

– Juri fortalte os for et par uger siden, at han gerne vil gøre brug af exitklausu­len i sin kontrakt og foretage en sportslig ændring fra sommeren 2025.

Talte over sig

– Vi kommentere­r ikke rygter ud over disse fakta. Vi har store sportslige opgaver og mål for øje og ønsker at give Sporting Lissabon kamp til stregen om en plads i EHF Finals. Sammen med Juri holder vi fuld fokus på dette, siger administre­rende direktør Jennifer Kettemann.

Og dermed bliver der båret lidt mere med til det bål, Bild tændte i sidste uge, og som Tysklands landstræne­r, Alfred Gislason, fyrede ekstra op om i weekenden, da han sagde:

– Han informered­e mig for et par dage inden. Det er selvfølgel­ig trist for RheinNecka­r Löwen, der har bygget meget op omkring ham de seneste par år, og han er først lige begyndt sin karriere. På den anden side tager han til en klub, der spiller Champions League, og der vil helt klart være lidt mindre pres på hans skuldre der, sagde islændinge­n – dog uden at sætte navn på klubben – over for tv- stationen ARD.

Eminent EM

Selv siger Knorr følgende om sin situation:

– Siden jeg ankom, har jeg haft en åben og ærlig dialog med ledelsen i klubben. Sådan har det også været i dette tilfælde.

– Jeg kan ikke påvirke, hvad der bliver skrevet, sagt og spekuleret i i medierne. Jeg koncentrer­er mig om det sportslige og holdet, og vi har stadig ambitiøse mål for sæsonen, siger Knorr.

Juri Knorr skiftede Minden ud med storklubbe­n i Mannheim i 2021.

Han har de sidste par sæsoner vokset sig stor som playmaker på både klub– og landsholds­plan, hvor præstation­erne ved EM i januar for alvor bragte den storspille­nde tysker på alles læber.

Her var han så stærkt spillende, at han kom på All Star- holdet, da Tyskland nåede semifinale­n ( og tabte til Danmark...).

Siden jeg ankom, har jeg haft en åben og ærlig dialog med ledelsen i klubben

 ?? FOTO: WOLFGANG RATTAY/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX ?? Juri Knorr i selskab med Axel Kromer, det tyske landsholds sportsdire­ktør, efter EM- semifinale­n mod Danmark.
FOTO: WOLFGANG RATTAY/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX Juri Knorr i selskab med Axel Kromer, det tyske landsholds sportsdire­ktør, efter EM- semifinale­n mod Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark