Ekstra Bladet

STRIWERNE UNDER STREGEN

I FRIT FALD: OB ligger til nedrykning i 3F Superligae­n, efter at fynboerne i aftes tabte med 2-3 til de direkte konkurrent­er fra Vejle

- DANIEL BAK, BOLD

Vejle 3 OB 2 0-1 Max Fenger ( 11.)

1-1 Musa Juwara ( 12.)

2-1 German Onugkha ( 71.)

3-1 Dimitrios Emmanouili­dis ( 82.) 3-2 Luca Kjerrumgaa­rd ( 90.+ 6)

Vejle Stadion dannede i aftes rammen for bundgysere­n mellem Vejle Boldklub og OB.

Lyngby vandt søndag over Randers FC, og derfor var der stort pres på begge mandskaber for at vinde mandagens kamp.

På forhånd havde Vejle to point op til OB, der lå over nedrykning­sstregen, og derfor var det altså værterne, der var pisket mest til sejr.

Gæsterne fra Fyn fik den bedste start på opgøret.

Max Fenger blev spillet i dybden efter lidt mere end ti minutter, hvorefter OBangriber­en sendte bolden forbi Nathan Trott, der var kommet lidt på mellemhånd.

1- 0 til OB.

80 sekunder senere kom Vejle tilbage i kampen, da den tidligere OB- spiller Musa Juwara kom med et lynhurtigt modsvar.

OB- defensiven stod og sov, og så sparkede Juwara bolden i det lange hjørne efter en aflevering fra German Onugkha.

Chancer i begge ender

Resten af halvlegen var ikke et lige så stort festfyrvær­keri som starten af kampen, men Vejle lagde et pres før pausen.

Her kom Viljar Myhra dog frem til et par gode redninger, og det var derfor helt lige efter første halvleg.

Efter pausen blev det meget forsigtigt for begge hold.

OB var dog det mandskab, der kom frem til de største chancer.

Bashkim Kadrii og Rami Al Hajj fik tester Nathan Trott, men Vejle- keeperen diskede op med et par fine redninger.

Kæmpe OB- nedtur

Med knap 20 minutter igen gik det galt for OB.

German Onugkha stangede bolden i kassen efter et indlæg, efter at OB- forsvarssp­illeren James Gomez havde ophævet en mulig offside.

Dermed kom hjemmehold­et på 2- 1, mens gæsterne fra Fyn kom på nedrykning­skurs.

Efterfølge­nde skulle fynboerne forsøge at komme tilbage i kampen igen, men det lykkedes på ingen måde. For med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid scorede Dimitrios Emmanouili­dis til 3- 1.

Kantspille­ren driblede flot i OB– feltet, inden han lagde bolden i det lange hjørne med en smuk afslutning.

I overtiden af kampen scorede Luca Kjerrumgaa­rd til 2- 3 efter et drop af Nathan Trott.

Der blev dog ikke scoret mere, og derfor vandt Vejle kampen 3- 2.

Resultatet betyder, at OB nu er under nedrykning­sstregen. Fynboerne har et point op til Vejle, som endelig er rykket over stregen. Der resterer fire runder af 3F Superligae­n.

?? ??
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? OB- træner Søren Krogh lod frustratio­nerne få frit løb under opgøret.
 ?? ??
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Musa Juwara var en af dem, der kom på tavlen for Vejle.