Ekstra Bladet

STRIP ER GOD CARDIO-TRÆNING

Will Parfitt er ansigtet på en millionfor­retning – især fordi han ligner en verdensken­dt skuespille­r

- TOBIAS HANSEN toh@ eb.dk

Tusindvis af fans verden over betaler penge for at se hans tonede mavemuskle­r og store overarme i afslørende outfits, når han danser rundt på scenen til tonerne af Ginuwines ’ Pony’, der efterhånde­n er blevet synonym med stripshows.

Will Parfitt har opbygget en millionfor­retning på, at millioner vil se hans krop. Det har krævet adskillige timer i fitnesscen­tret og et omfattende promoverin­gsarbejde, der har betydet, at han hver dag forveksles med Hollywoods­tjernen Channing Tatum.

Kommer til Danmark

□kstra Bladet har talt med stripperfæ­nomenet med de millioner af følgere, der i denne måned kommer til Danmark med sit stripshow, Magic Men, som har overtaget en hel branche på meget kort tid.

Will Parfitt var længe bare en ganske normal ung, britisk mand.

Det var dog kun, indtil han lagde vejen forbi Australien på sin backpacker- tur, og en lokal promoter opdagede, at han ligner den verdensken­dte ’ Magic Mike’skuespille­r Channing Tatum til forvekslin­g. Det kickstarte­de en karriere inden for mandestrip­branchen, som Will Parfitt aldrig havde forventet, han skulle træde ind i.

Den dag i dag er han dog verden over blevet synonym med branchen, idet millioner af fans følger hans optrædener på sociale medier og til shows i alle afkroge af verden.

Lidt fedtet mad

Vejen dertil har dog krævet hårdt arbejde og svære valg, som blandt andet har betydet, at han har måttet give afkald på at slå sig løs i weekendern­e.

– Det er en af de hårdeste ting i denne branche. Man omgås folk, der hygger sig og drikker. Det kan man ikke gøre selv. Jeg lever jo af at holde mig i god form, så det kræver, at jeg holder mig fra den slags, siger Will Parfitt til □kstra Bladet.

Det kan dog være svært at holde sig helt fra det. Derfor har han truffet en beslutning om, at han knokler lidt hårdere og lever lidt sundere i hverdagene, så han har plads i diæten til at koble lidt af i weekendern­e.

– Jeg har valgt ikke at skulle holde mig fra at drikke et par øl backstage efter et show. Man vil også gerne fejre et veloverstå­et show. Og så kan man nogle gange også have behov for spise lidt fedtet mad dagen efter, så det har jeg også valgt at prioritere.

Træningen på scenen

Man skulle tro, at den skarpe fysik kræver skemalagte træningsse­ssioner og tusindvis af mavebøjnin­ger, men faktisk er man som mandestrip­per begunstige­t af, at arbejdet i sig selv er en form for træning.

– Man laver meget cardio, når man giver en lap dance, og det er også virkelig hårdt for mavemuskle­rne.

Så hvis jeg har mange shows, laver jeg faktisk ikke cardio i løbet af ugen.

Mavemuskle­rne er også noget, jeg spiser mig frem til gennem min sunde kost, siger han.

Har man set klip af Parfitt og resten af Magic Men, der optræder, vil det også stå klart, at de energifyld­te optrædener er noget, der forbrænder mange kalorier.

– Jeg ved ikke, hvor mange kalorier man forbrænder under et show, men det er virkelig fysisk krævende. Jeg løfter jo også ofte piger op og kaster dem lidt rundt, og det er en hel træning i sig selv nogle gange, griner han.

Investerer i mursten

Alt det fysisk hårde arbejde har dog båret frugt for det engelskfød­te muskelbund­t.

De udsolgte shows verden over luner godt på kistebunde­n, og han er da heller ikke bleg for at indrømme, at det, der startede som et enkelt job på en backpacker­tur, er endt med at blive en millionfor­retning.

– Jeg har gjort det godt. Lad mig sige det sådan. Jeg kan helt konkret sige, at jeg har en del ejendomme i Australien, og det bliver hele tiden bedre med alle de shows, vi laver. Så på den front kan jeg ikke klage, siger han, da □kstra Bladet spørger, hvor meget verdens mest berømte stripper tjener.

❘ en branche, der langt hen ad vejen er baseret på fysisk fremtoning, er Channing Tatum- klonen også fuldt bevidst om, at succesen er på lånt tid.

– Jeg bliver ved med at klø på, fordi jeg tænker, det kan være, det stopper lige om lidt, men så bliver jeg igen bare overrasket over, at vi på ny øger vores indtægt.

Jeg løfter jo også ofte piger op og kaster dem lidt rundt, og det er en hel træning i sig selv

 ?? Magic Men- showet kommer til Danmark i denne måned, hvor de letpåklædt­e mænd optræder i Ringsted, Aarhus og København. ??
Magic Men- showet kommer til Danmark i denne måned, hvor de letpåklædt­e mænd optræder i Ringsted, Aarhus og København.
 ?? FOTO: PRIVATFOTO/CHARLES SYKES/ RITZAU SCANPIX ?? Britens forretning er langt hen ad vejen bygget op på at ligne skuespille­r Channing Tatum ( th.), og det varer ikke for evigt, understreg­er han.
FOTO: PRIVATFOTO/CHARLES SYKES/ RITZAU SCANPIX Britens forretning er langt hen ad vejen bygget op på at ligne skuespille­r Channing Tatum ( th.), og det varer ikke for evigt, understreg­er han.
 ?? ??
 ?? PRIVATFOTO ?? Da Will Parfitt og resten af Magic Men under corona blev forhindred­e i at optræde, måtte der tænkes i andre baner.
PRIVATFOTO Da Will Parfitt og resten af Magic Men under corona blev forhindred­e i at optræde, måtte der tænkes i andre baner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark