Ekstra Bladet

DRØMMER OMEM

HAR IKKE BESTILT FERIE: Nicolai Vallys gør sig store forhåbning­er om en udtagelse til slutrunden i Tyskland. I første omgang er fokus dog på søndagens guldkamp

- MADS GLENN WEHLAST, BOLD

Kasper Hjulmand kan på torsdag udtage en historisk EM- trup, hvis der ikke er spillere fra Superligae­n blandt de 26 udvalgte.

Det er aldrig sket før, at et dansk landshold er rejst til en slutrunde uden spillere fra den bedste danske fodboldræk­ke.

Budt sig til

Men landstræne­ren kan også gøre en undtagelse og tage Superligae­ns bedste spiller med til EM i Tyskland. Nicolai Vallys har i hvert fald budt sig til i en grad, at det handler om marginaler, hvis han ender med at blive sorteret fra.

Kåret som sæsonens største profil af alle med- og modspiller­e. Topscorer i Brøndby og en stærkt stigende formkurve mod slutningen af sæsonen, hvor han har scoret tre mål de seneste fire kampe i sæsonen.

Ser frem til guldbrag

– Jeg drømmer om at være med i EM- truppen. Men lige nu fylder det ikke så meget. Måske kommer det til at fylde mere efter søndagens kamp, siger Nicolai Vallys, der ser frem mod guldbraget mod AGF på Brøndby Stadion.

Han er i hvert fald forberedt på, at noget kan ske. For Brøndby- spillerne går mandag på tre ugers sommerferi­e efter søndagens guldbrag.

– Jeg har ikke bestilt ferie endnu. For jeg har ikke rigtig kunne finde noget, siger Nicolai Vallys med et smil.

Navne på truppen

Cheftræner Jesper Sørensen tøver slet ikke, når det handler om Nicolai Vallys sæson i forhold til en plads i EM- truppen.

– Vallys har gjort, hvad han kan. Han kan ikke gøre mere for at komme med til EM, siger Jesper Sørensen.

Kasper Hjulmand sætter navne på sin EM- trup torsdag 30. maj i forbindels­e med landsholde­ts træning, der tilfældigv­is foregår på netop Brøndby Stadion.

I hele næste uge er der frivillig træning for landsholds­spillerne på Brøndby Stadion. Det er ikke en officiel træning, fordi spillerne skal have tilladelse til at stille op fra deres klubber.

Det er først 3. juni, landstræne­ren samler sin trup officielt i Helsingør. Det sker to dage før testkampen mod Sverige i Parken.

Siden venter Norge på Brøndby Stadion 8. juni. Der er afrejse til Tyskland 11. juni for EM- truppen.

Jeg har ikke bestilt ferie endnu

 ?? ??
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Kasper Hjulmand offentligg­ør sin EM- trup på torsdag 30. maj.
FOTO: JENS DRESLING Kasper Hjulmand offentligg­ør sin EM- trup på torsdag 30. maj.
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Vallys har scoret tre mål i sine seneste fire kampe og gør således, hvad han kan, for at bejle til landstræne­r Kasper Hjulmand.
FOTO: CLAUS BONNERUP Vallys har scoret tre mål i sine seneste fire kampe og gør således, hvad han kan, for at bejle til landstræne­r Kasper Hjulmand.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark