Ekstra Bladet

TÅRER PÅ TRIBUNEN

MESTERSKUD: Thomas Thomasberg var ret hurtigt oppe på tribunen, efter at guldmedalj­erne kom i hus, og det skyldtes, at FC Midtjyllan­d- træneren skulle have taget et billede med sine forældre

- FOTO: CLAUS BONNERUP DANIEL BAK, BOLD

Thomas Thomasberg var lykkelig, da den skrevne presse fik lov til at tale med ham søndag aften.

Det skyldtes, at FC Midtjyllan­d kunne trække det længste strå i jagten på guldmedalj­er efter en meget dramatisk sidste spillerund­e. 3- 3 mod Silkeborg var nok til Superliga- guld, og ikke særlig lang tid efter, at triumfen var i hus, løb Thomasberg op på tilskuerpl­adserne.

Det skyldtes, at FC Midtjyllan­d- træneren skulle have taget et billede med sine forældre.

– Det var med min mor og min far. Min far har ikke været til fodboldkam­p siden pokalfinal­en ( med Randers i 2021, red.), og efter ti minutters snak fik jeg ham overbevist om, at det var en god idé at komme med. Det er ikke sådan, at han ligger for døden, men jeg er ret sikker på, at han ikke kommer til at se så mange flere fodboldkam­pe live.

– Men han ser dem derhjemme, og han har selv været fodboldspi­ller og træner, så ham kan jeg engang imellem sparre med i forhold til tingene.

– Det var bare en glæde, og jeg kunne også se en tåre, da jeg kom derop, så det var bare fedt, at han kunne være med til det, sagde Thomasberg efter kampen.

Afsavn

FC Midtjyllan­d- træneren satte efterfølge­nde også ord på, hvordan det er at være familiefar og Superligat­ræner.

– Det er mange timer, som vi bruger på arbejde, og der er selvfølgel­ig nogle afsavn. Heldigvis har jeg en søn, der er med til alle kampe, og jeg har også et par piger og en kone, der i grove træk følger os i tykt og tyndt.

– Så selvfølgel­ig betyder det noget, at man kan få plads til det, for et Superliga- job er et job, der tager mange timer og ressourcer, fortæller træneren efter den store triumf.

FC Midtjyllan­d har nu vundet Superligae­n fire gange, og i næste sæson venter der nu Champions League- kvalifikat­ion for Thomasberg og co.

Det var bare fedt, at han kunne være med til det

 ?? ?? Træner til tops
Thomas Thomasberg og FC Midtjyllan­d er danske mestre.
Træner til tops Thomas Thomasberg og FC Midtjyllan­d er danske mestre.
 ?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Søren Gade kunne næsten ikke være i sig selv af spænding under kampen.
FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX Søren Gade kunne næsten ikke være i sig selv af spænding under kampen.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark