Formel 1 (Denmark)

HOLDET OMKRING KEVIN

-

Kevin Magnussen overtager Nikita Mazepins og dermed Romain Grosjeans tidligere ingeniører og mekanikere. Ingen skifter rundt på grund af hans comeback. DOMINIC HAINES var Grosjeans ingeniør i 2019-2020, hvor Kevin Magnussen overtog Gary Gannon, efter Giuliano

Salvi vendte tilbage til Ferrari. Men selv om ‘Dom’ fortsatte med at arbejde for Mazepin, og man blandt andet hører ham på radioen i den nye saeson af ‘Drive to Survive’, så blev han far sidste år og er kun med ude til halvdelen af løbene. Derfor er EDWARD REGAN den nye løbsingeni­ør for Kevin Magnussen. Han kom til teamet i sommeren 2020 som afløser for performanc­e-ingeniør José Manuel López på Kevin Magnussens bil. Så de to kender allerede hinanden. Han har tidligere vaeret hos Sauber, Manor, Marussia, Lotus, Brawn GP og Honda.

ELLIOT PARKES er førstemeka­niker. Han var andenmekan­iker på Magnussens bil i 2017-2018, så de kender også hinanden godt. Rugbrødsmo­toren bliver igen styret af danske ProTreatme­nt. Chefen THOMAS JØRGENSEN, som håndterer mange af Danmarks største sportsstje­rner, er med til de første løb. Til daglig deler NIKOLAJ MADSEN og ANDREAS HELVERSKOV tjansen som personlig traener og rejsekamme­rat.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark