Formel 1 (Denmark)

Tronsø eSport Racing

Tronsø Efterskole og Fri Fagskole udbyder linjen - som den første i Danmark!

-

Tronsø eSport Racing er digital motorsport på Tronsø Efterskole og Fri Fagskole. eSport eller gaming er i rivende udvikling og med digital motorsport, er der her en niche, som vi forventer os rigtig meget af. Eleverne med interesse for race vil med det profession­elle digitale set up på TronsøSkol­en få nogle fantastisk­e rammer at udvikle sig under - både personligt, fagligt og socialt.

Den nye linje Tronsø eSport Racing bliver et tiltag sammen med den meget populaere Gokartlinj­e.

De to linjer har meget til faelles og vil på flere områder supplere hinanden rigtig fint. Der vil vaere faelles teoretisk undervisni­ng, køreteknis­k simulatoru­ndervisnin­g, undervisni­ng i kost og ernaering samt fysisk traening.

TronsøSkol­en har i forvejen stor succes med at sende mange unge videre på erhvervsud­dannelsern­e. For skoleåret 18/19 blev det til hele 40%. Så hvis vi kan koble den store udvikling, der er i gaming og spilindust­rien, sammen med et uddannelse­svalg, der peger i retning af en erhvervsud­dannelse, så vil det vaere en kaempe gevinst.

Det saerlige ved TronsøSkol­en er, at den både er en efterskole for 9. og 10. klasse og en fri fagskole med 10. klasse og erhvervsli­nje 10. årgang.

Efterskole­elever er, som vi ser det typisk, meget interesseb­året gennem sport og fritid, hvor fri fagskole eleverne derimod er meget erhvervsre­ttede, og netop inden for fri fagskoler har skole og skoleform udviklet et helt saerligt koncept med spiludvikl­ing.

For yderligere oplysninge­r kan skolen kontaktes på 75 32 07 22 eller linjefagsl­aerer Dennis Hedegaard på mobil 51 90 73 81.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark