Formel 1 (Denmark)

KEVIN MAGNUSSENS DRIVE TO SURVIVE

- APROPOS MERCEDES ser jeg frem til teamets håndtering af Lewis Hamilton, hvis 2024-saeson pludselig er blevet omdannet til en meget lang opsigelse, inden han hopper i Ferrari-dragten fra 2025. Kan man give alt for nogen, som man allerede har sagt farvel ti

LIGEGYLDIG­T HVILKEN sportsgren man har med at gøre, er forudsigel­ighed kedeligt. I konkurrenc­er skal der gerne vaere noget på spil, og som tilskuer skal man overraskes for at underholde­s.

Når Red Bulls dominans er så voldsom, at Max Verstappen i 2023 allerede kunne sikre sig VMtitlen, da der manglede fem løb i kalenderen, kan man med rette spørge sig selv, om den form for forudsigel­ighed ikke udraderer spaendinge­n i Formel 1 fuldstaend­igt.

Svaret er heldigvis nej. For man skal ikke tage fejl af, at samtlige teams higer efter at køre Red Bull af banen. At de har kaempet i månedsvis for at designe biler, der kan måle sig med – og i deres hedeste drømme besejre – Verstappen og hans team. Om de vil få succes, vil tiden vise.

MEN DER ER mere spaending på menuen. Det er ingen hemmelighe­d, at både vi fra Ekstra Bladets sportsreda­ktion og jer, der følger vores Formel 1daekning, er svaert glade for Kevin Magnussen i Formel 1. Og hvis der er noget, der er uforudsige­ligt, så er det, om Kevin får lov at beholde sit saede hos kaotiske Haas efter 2024-saesonen. Sagt på Netflixmåd­en: Han skal drive to survive. Vil ledelsen søge nye, yngre kraefter, som vil efterlade Magnussen i saededans med kollegaen Nico Hülkenberg?

Vil Hülkenberg overhovede­t vaere at finde hos

Haas efter denne saeson? Svarenes konturer vil tegne sig i takt med saesonen.

OG SKULLE MAN få lyst til dessert, er Frederik Vesti heldigvis at finde på kortet. Han skal nemlig bruge 2024 i kamp for at indtraede på de bonede baner. Danskeren har endegyldig­t lagt Formel 2 på hylden og har øjnene stift rettet mod et Formel 1saede i 2025. I denne saeson fortsaette­r Vesti som reservekør­er for Mercedes og skal med vold og magt holde sportsvogn­en brandvarm i håbet om, at et team vil byde ham velkommen.

HVAD DER TIL gengaeld ikke er nogen tvivl om er, at 2024-saesonen laegger op til at blive dramatisk, definerend­e og, heldigvis, alt andet end forudsigel­ig.

God laeselyst!

’Hvad med racersport­ens ALLERSTØRS­TE NEPO-BABY, Mick Schumacher, som Toto Wolf mener har et uudnyttet potentiale?’

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark