Formel 1 (Denmark)

KEVIN: RIGTIGE VENNER

-

NÅR ET FAMILIEMEN­NESKE som Kevin Magnussen er så meget på farten, er det ekstra vigtigt at have de rigtige mennesker omkring sig. Danskeren er ikke en enspaender som Lewis Hamilton eller udadvendt som Daniel Ricciardo.

Derfor betyder samvaeret med Nikolaj Madsen også utrolig meget for racerkører­en.

– Vi er virkelig et staerkt hold, og det er rigtig meget vaerd. At det er så fedt at vaere sammen. At vi hygger os så meget, når vi er af sted, siger Kevin Magnussen.

– Jeg er et familiemen­neske. Jeg kan rigtig godt lide at vaere hjemme hos min familie. Så det er vigtigt, at der er noget, der vejer lidt på den anden side af vaegten, når man vaek.

Samarbejde­t med den altid smilende fynbo har vaeret forbilledl­igt.

– Jeg tror først og fremmest, at der er opstået et venskab.

Altså et aegte venskab. Derudover er Nikolaj en vildt god ’fys’. Han er sindssygt organisere­t og pligtopfyl­dende. Man kan virkelig regne med ham. Ikke blot på det profession­elle plan, men også på det personlige plan, siger Kevin Magnussen.

– At han er kommet med om bord har gjort, at jeg aldrig har vaeret i bedre form. For der er kommet en helt anden motivation for at traene, hvilket jeg i høj grad vil give ham kredit for at have skabt. Det har bare vaeret mega-meget sjovere.

– I et arbejde og en livsstil, der kan vaere svaer, når man godt kan lide at vaere hjemme hos sin familie, har det gjort det sindssygt meget nemmere at vaere af sted, når man har en med, der altid er glad og altid synes, det er megafedt at rejse. Han er bare vittig og sjov at vaere sammen med, siger Magnussen.

 ?? ??
 ?? ?? Blandt opgaverne er også at holde styr på MAGNUSSENS program. Om end det ikke er hver weekend, at der er royale VIP’er på besøg.
Blandt opgaverne er også at holde styr på MAGNUSSENS program. Om end det ikke er hver weekend, at der er royale VIP’er på besøg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark