Gør Det Selv (Denmark)

Nem overvågnin­g

Beskyt dit hus med trådløse overvågnin­gskameraer, der giver knivskarpe billeder af uønskede besøgende. Kameraerne fra Arlo er virkelig nemme at samle, saette op og styre i den medfølgend­e app.

-

– som alle kan saette op. Se hvordan.

Glem alt om kabler og gnidrede billeder på bånd eller hukommelse­skort. Moderne overvågnin­gskameraer kører på de samme batterier i månedsvis, er nemme at saette op og kan lagre optagelser via dit trådløse internet i den såkaldte sky, hvor de nemt kan tilgås.

Så hvis du gerne vil bruge videooverv­ågning som en del af din tyverisikr­ing, har det aldrig vaeret nemmere at komme i gang.

Hold dig til ét system

Der findes mange systemer, som minder en del om hinanden. Har du allerede et alarmsyste­m, bør du undersøge, om der findes kameraer, som passer til. Er det ikke tilfaeldet, anbefaler vi, at du holder dig til én producent, så alle kameraer samles i én app, og så du kun skal laere den at kende.

Enkelt og avanceret

Vi har valgt at fokusere på systemet fra Arlo, fordi det har et godt udvalg af udstyr, som vi tidligere har testet til topkarakte­r. Den smarte software, som du har adgang til via en mobilapp eller internetbr­owser, kan fx opstille zoner i billedet, hvor kameraet skal vaere saerlig opmaerksom, den skelner selv mellem kaeledyr, mennesker og pakkelever­inger, og så lagrer den optagelser­ne i praecis 30 dage og sletter selv løbende, som loven foreskrive­r. Vil du have fuldt udbytte af Arlo-systemets mange funktioner, skal du dog tilkøbe et abonnement, som koster fra 29 kroner om måneden, alt efter hvor mange kameraer du har tilmeldt.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark