Gør Det Selv (Denmark)

3 BUD på effektiv overvågnin­g

-

Der er en masse kameraer at vaelge imellem alt efter behov og budget. Her har vi sammensat nogle forskellig­e løsninger, der passer til forskellig­e boligforme­r. Det er nemt at udvide sin overvågnin­g løbende med ekstra kameraer, solcelleop­ladning eller andet, hvis behovet opstår, eller man vil sprede indkøbet ud.

Midterraek­kehuset

Med naboer til begge sider behøver vi kun overvåge for- og baghaven. Foran vaelger vi en dørklokke med kamera for at spare plads og få to funktioner i én – dørklokkep­laceringen passer også med overvågnin­g af hele forhaven. Baghaven klarer vi med en Pro 3 Floodlight, der både fungerer som kamera og praktisk belysning, hvis vi skal hente noget i haven om aftenen. 1 x Essential Video Doorbell ved hoveddør 1 x Pro 3 Floodlight i baghave Set til 3.649 kroner

Den mindre villa

Til et lille enfamilies­hus i ét plan har vi valgt en pakkeløsni­ng med de tre billigste kameraer i serien. De giver os kun HD-video og har ikke indbygget lys, men de kan stadig se om natten og daekker vores behov. Du kan altid senere supplere op med bedre kameraer, indbygget lys eller en videodørkl­okke til en lidt bedre daekning af forsiden af huset.

3 x Essential HD Set til 2.250 kroner

Luksusvill­aen

Til den store villa har vi valgt ikke at spare. Vi har et Arlo Go med mobilforbi­ndelse ved vores port, fordi det trådløse netvaerk ikke raekker så langt, og vi ikke gider bøvle med kabler. Det tilslutter vi en soloplader, så batteriski­ft heller ikke bliver et problem. Arlo Ultra giver 4K-video, nattesyn og lys hele vejen rundt om huset.

1 x Go med soloplader (til indkørslen) 5 x Ultra 4K (til resten) Set til 12.512 kroner

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark