Gør Det Selv (Denmark)

Start med primeren

-

Første skridt er at lukke gulvets overflade med en primer. Gulvet SKAL vaere sugende, råt og knastørt og må absolut hverken have fedt- eller olieplette­r eller vaere primet med forankring­sgrunder eller lignende. Inden du udlaegger primeren, har du slebet gulvet, tørret slibestøve­t op, støvsuget 4 gange og til sidst kravlet rundt på dine ømme knae og fjernet hvert et støvkorn og maerket efter overalt. Vi udlaegger så tyndt et lag primer som muligt og vaelger derfor at rulle det ud med en malerrulle.

Rør de to komponente­r sammen med et piskeris monteret på en skruemaski­ne.

VENT med at trykke på startknapp­en, indtil piskeriset er helt nede i blandingen. Fordel primeren ud over gulvet. Pas på, at det ikke løber fra dig.

Tag alt dit sikkerheds­udstyr og pigsko

på som det første. Primeren har samme korte levetid som topbelaegn­ingen, så du skal vaere klar!

Affnug malerrulle­n med malertape – enhver malerrulle-nullermand, som saetter sig i primeren, bliver et stenhårdt, sylespidst og knivskarpt bump, som du ikke vil traede på.

Bland de to komponente­r. Vi har købt dem i afmålte dunke, hvor de blot skal blandes sammen – skal du selv lave blandingsf­orholdet, skal du følge producente­ns anvisninge­r.

Rul primeren ud, så den daekker hele gulvet. Selvom det ser ud til, at der ikke er nok, skal du bare klø på. Det raekker laengere, end du tror.

Brug en almindelig pensel til at komme

rundt og ud i de hjørner, hvor rullen ikke kan nå.

Kom helt ud langs vaeggene. Så snart du maerker, at primeren bliver sej at arbejde med, skal du stoppe. Kig også på uret undervejs, så du er sikker på at nå hele vejen rundt inden for de anbefalede 30 minutter.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark