Gør Det Selv (Denmark)

Få imponerend­e meget for pengene

Prisen er enormt lav, og kvaliteten er faktisk ganske god. Og så får du 100 bor, bits og andet tilbehør, så du er klaedt godt på til at løse en lang raekke opgaver.

- www.skil.dk

SKIL 3018 BORE-/SKRUEMASKI­NESAET

698 kr. på nettet

Batterispa­ending: 20 volt (18 volt) Batterikap­acitet: 2 Ah (2 stk.) Moment: 55 Nm Omdrejning­er: 1.450/min. Borekapaci­tet, trae: 40 mm Borekapaci­tet, beton: 13 mm

700 kroner for et bore-/ skruemaski­nesaet med slagfunkti­on samt en oplader, to batterier, en kuffert og et imponerend­e tilbehørss­aet på i alt 100 bits, bor, toppe, bitsholder og forsaenker – det er virkelig en imponerend­e pris. Isaer når kvaliteten er, som det er tilfaeldet med Skils 3018.

Bortset fra at borepatron­en er i plast, så er maskinen stort set identisk med 3020, som var med i vores seneste test af bore-/skruemaski­ner. Styrke og udholdenhe­d er det samme, men prisen er cirka 300 kroner lavere. Og det er meget i denne prisklasse. Derfor havde 3018 også vaeret en god kandidat til titlen som “godt køb”, havde den vaeret med i testen.

Maskinen klarer 64 huller med et 25 mm spadebor i en 25 mm MDF-plade på en enkelt opladning, og den skruer seks store karmskruer på 7,2 x 112 mm i en fyrretraes­stolpe på 38 sekunder. Begge praestatio­ner må siges at vaere godkendte – isaer når man taenker på den lave pris, som jo også inkluderer det imponerend­e tilbehørss­aet. Med de 100 dele er du klaedt godt på til de fleste opgaver. Kvaliteten er godkendt, uden at den vaelter os bagover.

Der findes naturligvi­s staerkere, hurtigere, mere holdbare og mere avancerede maskiner. Men der findes ikke mange af dem til denne pris. Skil beviser derfor igen, at de er blandt de bedste til at lave billigt elvaerktøj.

“… SKIL BEVISER DERFOR IGEN, AT DE ER BLANDT DE BEDSTE TIL AT LAVE BILLIGT ELVAERKTØJ …”

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark