Gør Det Selv (Denmark)

Sådan programmer­er du stikket

-

Start med at hente LEDVANCE SMART+ WiFi-appen. Du kan enten søge i App Store/ Google Play, eller du kan tage et billede af QR-koden på aesken og klikke på linket. Dernaest skal du oprette en profil med e-mailadress­e og et kodeord samt indtaste den kode, du modtager via e-mail. Appen findes kun på engelsk, men er ganske simpel både at forstå og at bruge.

Saet dernaest stikket i en stikkontak­t – vaelg en kontakt indendørs og taet på din router, mens du laver den første opsaetning og får app og stik til at tale sammen.

1. Tilføj en enhed ved at klikke på Add Device [1]. Hvis du allerede har tilføjet enheder, står de på en liste, og nye skal i stedet tilføjes ved at klikke på plus [2].

2. Klik på fanebladet Auto Scan [3], og vent, indtil din enhed dukker op. Du kan også tilføje manuelt [4] ved at vaelge enheden på en liste, men det er noget mere besvaerlig­t. Prøv Auto Scan igen, og flyt evt. stik og router taettere på hinanden, hvis det ikke virker første gang. Klik på dit stik [5].

3. Vent på, at dit stik bliver installere­t. Du vil blive bedt om at taste koden til dit trådløse netvaerk. Når stikket er installere­t, kan du evt. omdøbe det [6]. Bliver du bedt om at installere ny firmware, så gør det. Klik Done [7], når du er faerdig.

4. Nu kan du flytte dit stik ud på sin rette plads. Orange baggrund på skaermen betyder taendt, grå slukket. Taend og sluk på “knappen” [8], og opsaet en tidsstyrin­g på [9].

5. Vaelg et tidspunkt

[10], stikket skal taende, og en eller flere dage i ugen [11].

Gør det samme igen for slukketids­punkt, og lav evt. flere, hvis du vil have flere perioder eller dage med anderledes program for lyset.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark