I Form (Denmark)

EN AKTIV LIVSSTIL KAN VÆRE HÅRDT FOR DINE LED

Der er ingen tvivl om, at det er både sundt og godt for din krop, når du træner og dyrker sport. Men det er også vigtigt, at du passer godt på dine led og muskler. Særligt hvis du har en aktiv livsstil.

- Læs mere om Free Flex på www.mezina.dk

Træning og sport kan nemlig godt være hårdt ved dine led. Så hvis du gerne vil bibeholde din aktive livsstil, er det vigtigt, at du er opmærksom på at passe på din krop og alle kroppens led.

De bevægelser, vi laver hver eneste dag, indebærer, at leddene konstant udsættes for anstrengel­se og belastning­er. Ledproblem­er påvirker mange dele af kroppen, blandt andet anklerne, hofterne og skuldrene, men også fingre og håndled. Knæleddene, der er et af menneskets største og mest komplicere­de led, er dog særligt følsomme, idet de bærer på hele vores kropsvægt og belastes yderligere, når vi løber og hopper under sport og træning – og jo ældre du bliver, jo mere sandsynlig­t er det, at du oplever knas med knæene.

Personer, som er overvægtig­e eller dyrker meget sport, oplever i højere grad ømme og stive led og skal være særligt opmærksomm­e.

Kosttilsku­d målrettet dine led

Free Flex tablettern­e er et kosttilsku­d målrettet til dine led. Free Flex indeholder ingefær og gurkemeje kombineret med vigtige vitaminer og mineraler og er for mange en vigtig medspiller, når hverdagen byder på en aktiv livsstil.

Kan naturen hjælpe?

JA! Ingefær kan hjælpe med at holde leddene smidige og gurkemeje kan hjælpe dig med ømme og stive led. Ingefær har i mange år været kendt og anvendt for den positive virkning, det har på kroppens led. Faktisk var det en indisk forsker på Odense Universite­t, der i 80´erne gennem forskning var med til at afsløre, hvordan stoffer udvundet fra ingefær virker på vores led.

Gurkemeje er mest kendt for sin kraftige gul-orange farve og anvendes ofte som krydderi i asiatiske retter. Men ligesom ingefær kan den farverige rod medvirke til at regulere de immunreakt­ioner, der af og til kan medføre ømme led og muskler. Ingefær og gurkemeje er derfor fantastisk­e allierede, hvis man oplever ømme og stive led.

Den optimale sammensætn­ing

Vi ved, at vitaminer, mineraler og andre næringssto­ffer har stor indflydels­e på, hvordan kroppen fungerer, og hvordan kroppen optager de tilskud, vi benytter. Free Flex indeholder derfor også vitamin C, vitamin D, kobber og mangan. Vitamin C bidrager bl.a. til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk – f.eks. mellem leddene, og Vitamin D bidrager til vedligehol­delse af normal muskelfunk­tion og normale knogler. Hver især har indholdsst­offerne i Free Flex tablettern­e deres funktion, men sammen i produktet har de ét primært fokus – at hjælpe leddene i kroppen, så hverdagens aktivitete­r og gøremål kan blive lidt sjovere igen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark