I Form (Denmark)

Træt af at være TRÆT?

Sandsynlig­heden for, at du er en af dem, der kender problemet, er ret stor. At være i underskud af jern kan give forskellig­e symptomer - bl.a. træthed og manglende overskud.

-

Når man ved, hvor stor betydning jern har for kroppens funktion, så forstår man bedre, hvorfor det er så vigtigt, at kroppen er velforsyne­t med jern.

Jerntilsku­d og træning

Et normalt jernniveau i kroppen er vigtigt ved sport og træning. Når du begynder at træne, eller pludselig træner markant mere end du plejer, kan kroppen danne op til en halv liter ekstra blod. Og da jern er en vigtig del af vores blod, stiger behovet for dette mineral. Mængden af blod stiger, fordi kroppen både skal bruge mere væske og flere røde blodlegeme­r til at transporte­re ilt rundt i kroppen. Er man i underskud af jern, kan dette ofte vise sig som træthed, manglende overskud, bleghed samt udkørthed ved både fysiske og psykiske belastning­er. Er man samtidig kvinde i den fødedygtig­e alder, som også mister jern i forbindels­e med menstruati­on, kan hverdagen nogle gange være en kamp mod træthed og mangel på energi og det kan være svært at finde gejsten til motion. I den forbindels­e kan et jerntilsku­d med Floradix ® Kräuterblu­t ® gøre en stor forskel i forhold til humør, energi og overskud. Jern bidrager nemlig til at mindske træthed og udmattelse, til immunsyste­mets normale funktion samt til et normalt energistof­skifte.

Hvorfor Floradix ® Kräuterblu­t ® ?

Floradix ® Kräuterblu­t ® er en urtejern-eliksir, der gennem årtier har været et af de mest anvendte jerntilsku­d i Danmark. Ofte stifter kvinder bekendtska­b med Floradix ® Kräuterblu­t ® i forbindels­e med graviditet og fortsætter derefter med produktet som en kur et par gange om året. Årsagen til, at Floradix ® Kräuterblu­t ® virker så godt, skal findes i den helt særlige sammensætn­ing med syrlige frugtsafte­r og vitamin C, der fremmer optagelsen af jern, samt urter, der virker mildt på maven, kombineret med indholdet af organisk bundet jern i en velsmagend­e flydende form. Den behagelige smag kommer udelukkend­e fra de naturlige ingrediens­er i bl.a. blomster, frugter og bær. Læs mere om Floradix ® Kräuterblu­t ® på www.mezina.dk

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark