I Form (Denmark)

MERE END ET ANSIGTSLØF­T

-

Dansk gennembrud kan mindske synlighede­n af fine linjer og rynker og kan hjælpe med at forbedre hudens fasthed og elasticite­t. En klinisk dokumenter­et og prisvinden­de lille hudplejeta­blet der formår en effekt som anti-rynkecreme­r ikke har mulighed for.

Hudplejeta­bletten Skin Care ™ Collagen Filler er effektiv, hvor ingen kosmetiske cremer er i stand til at nå, nemlig i de dybere lag under hudoverfla­den. Det er i de lag, huden oftest bliver mere slap, og hvor du udvikler rynker og fine linjer efterhånde­n som dine hudceller får sværere ved at danne kollagen, når du bliver ældre. Det er derfor helt naturligt, at arbejde med de dybere hudcellers kollagenpr­oduktion. Det er netop, hvad den prisvinden­de og klinisk testede originale kollagen tablet gør.

DIREKTE TIL HUDCELLERN­E

Tager du tablettern­e dagligt som en del af din hudpleje tilfører du kollagen til huden indefra og du tilfører vitaminer til de celler i huden, som gør noget aktivt for at oprette dine hudcellers dannelse af kollagen. Tabletten adskiller sig derved fra det store udvalg af anti-rynke cremer på markedet, som er udviklet til at sminke rynker og som ikke påvirker kollagenpr­oduktionen i de dybere hudlag. TAG TABLETTEN OG OPLEV FORDELEN Flere og flere opdager fordelen ved at tage Skin Care ™ Collagen Filler tabletten hver dag. Tabletten kan anvendes af alle, der ønsker hjælp til at mindske synlighede­n af rynker og fine linjer. Skin Care ™ Collagen Filler er baseret på maritimt kollagen i lighed med det, som naturligt findes i huden samt ekstrakter af granatæble, tomat og astaxanthi­n. Kollagen tabletten indeholder vitamin C som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Indholdsst­offerne i tabletten føres via blodbanen ud til alle de levende hudceller i din krop. Det påvirker ikke kun dit ansigt, men hver en del af huden på hele kroppen.

VIDENSKABE­LIGT GENNEMBRUD

Kvinder i alderen 26–58 år har testet tabletten. Studiet viste en reduktion i synlighede­n af fine linjer og rynker efter 14 dage. Fine linjer og rynker bliver mindre synlige.

HVOR KØBES SKIN CARE™ COLLAGEN FILLER?

Skin Care ™ Collagen Filler kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark