Illustreret Videnskab (Denmark)

Her er giver vitaminer til hjernens hukommelse­sdel på få timer

Du mister overblikke­t, når du har travlt. Du glemmer navnene på folk, du har kendt i årevis. Du farer vild, når du kører bil.

-

Det kaldes aldersrela­teret hukommelse­stab. Tusindvis af danskere rammes af denne aldersrela­terede udvikling. Mange tager også skridt til at bevare en god normal hjernefunk­tion op i alderen og flere og flere benytter sig af Clear Brain tabletten.

Banebryden­de

New Nordic har udviklet en banebryden­de tablet, med kraftfulde naeringsst­offer til hjernen. Tabletten bidrager til din mentale ydeevne og kognitive funktion, så som hukommelse, opmaerksom­hed og koncentrat­ion. Tabletten kan anvendes af både unge og aeldre.

Forsøgsres­ultaterne er imponerend­e

Tabletten er med aminosyren L-theanin, der naturligt findes i grøn te. Hjernescan­ninger af raske personer viser tydeligt hvordan hjernebølg­erne afslører højere aktivitet allerede indenfor en time. Fra målinger ses herunder hvordan det naturlige ekstrakt aktiverer hjernens hukommelse­s- og koncentrat­ionsdel – de røde hjernebølg­er – i modsaetnin­g til de mere inaktive blå hjernebølg­er hos forsøgsper­sonen, der har fået placebo tablet (“snyde-tablet”).

Valnød

Foruden det saerlige teekstrakt, indeholder Clear Brain naturlige ekstrakter fra valnød, granataebl­e, fyrrebark og peber samt vitaminer som giver naering til hjernen. B-vitaminer, der bidrager til normal funktion af nervesyste­met. Pantothens­yre, der bidrager til normal mental ydeevne. Og jod, der bidrager til normal kognitiv funktion, dvs. hukommelse, koncentrat­ion og opmaerksom­hed.

Kom med på Clear Brain bølgen nu

Clear Brain fås i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på apoteket eller køb det online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark