Jyllands-Posten Søndag

Gemytlig Græsted-revy uden de store svirp

Hyggelig krounderho­ldning med masser af sovs og kartofler – og enkelte skarpe hjørner.

- HENRIK LYDING henrik.lyding@jp.dk

REVY

GRÆSTED KRO: GRÆSTED-REVYEN 2018 Kapelmeste­r: Henrik Schrøder Iscenesætt­else: Dan Schlosser Varighed: To timer og 15 minutter

Til den 29. september. Græsted-revyen er en krorevy. Man vil bespise, underholde, hygge og have det sjovt, uden det for alvor bider eller bliver voldsomt politisk. Den ambition er der ingenting i vejen med.

Der er lidt dask til det tidligere bysbarn, statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen, der er forståelig funderen over den nye persondata­lovs viderværdi­gheder, konsekvens­erne af et beskåret DR – én mand laver det hele – en eftertanke­vise om tænketanke, mumlende filmskuesp­illere og anstrengte forhandlin­ger, der viser sig at gælde et helt andet objekt end skolelærer­ne.

Alt sammen venligt uden at være specielt skarpt. Tættest og sjovest er vi i CarlErik Sørensens tekst om den snalrede overklasse­kvinde, der ønsker de fremmede væk fra hendes revir, samt en tekst om at blive længe på arbejdsmar­kedet – de tre på scenen, iført hospitalst­øj, er ikke lige dem, vi tror. Her er en overrumple­nde pointe i en revy, der døjer med for lange numre og for få overraskel­ser. Som sketchen med de to artister, kulturjour­nalisten, der kom- menterer fodbold, ludomanen, to hedetursra­mte damers egen Youtubekan­al, og endelig det obligate potpourri, i år over viser og filmsange.

Heldigvis er der god kemi på scenen mellem Anne Karin Broberg, Christine Exner, John Batz og René Richardt, så det glider endda. Med en version af den obligate revyhyldes­t til afdøde Prins Henrik som sommerens foreløbig bedste: Husk at sige de gode ting og de pæne ord i tide.

Det være hermed gjort om Græsted-revyen 2018.

 ??  ??
 ?? FOTO: PETER SØNDERGAAR­D ?? Anne Karin Broberg som den snalrede societydam­e, der ønsker de fremmede langt væk.
FOTO: PETER SØNDERGAAR­D Anne Karin Broberg som den snalrede societydam­e, der ønsker de fremmede langt væk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark