Jyllands-Posten Søndag

NAVNE I NOTER

-

Jens Søndergaar­d, professor og forsknings­leder ved Forsknings­enheden for Almen Praksis på Syddansk Universite­t, modtager årets ærespris fra General Ernst Carlsens Fond. Han modtager prisen for sit store arbejde for forskninge­n i det nære sundhedsvæ­sen.

Andreas Richard Møller tiltræder som økonomidir­ektør hos Psykiatri Plus A/S. Andreas Richard Møller var med fra starten som investor og igangsætte­r i mobilselsk­abet, Plenti, der siden blev købt af TDC og nu hører under Telmore.

Henrik Max Jensen, Senior Principal Scientist, fejrede fredag den juni sit 25-års jubilæum hos Dupont Nutrition Bioscience­s i Brabrand i afdelingen Advanced Ingredient­s & Analytical Science, hvor han er analy- sekemiker. Max Jensens karriere i virksomhed­en begyndte i Grindsted, mens den hed Danisco Ingredient­s.

Iben Schmidt Helbirk er ansat som Vice President i VELUX Gruppen med det globale ansvar for hr. Iben Schmidt Helbirk kommer fra en stilling som ansvarlig for hr og kommunikat­ion i NNE, og hun har 15 års erfaring med at koble forretning­s- og hr-strategier fra virksomhed­er som

Novo Nordisk, IBM og

PWC.

Annemarie Schou Zacho-broe tiltræder som kommunaldi­rektør i Fredericia kommune. Annemarie Schou Zacho-broe har siden februar 2017 været ansat som velfærdsdi­rektør i Fredericia Kommune, og hun blev i marts konstituer­et som kommunaldi­rektør.

Abelone Varming tiltræder som adm. direktør hos Design Denmark. Abelone Varming kommer senest fra en stilling som udviklings­direktør i Design Denmark, og hun har i 19 år været partner i designtegn­estuen Punktum Design samt i mange år været kursus ud- og afvikler for selvstændi­ge designere.

Tina Kallesøe Mikkelsen er tiltrådt som store manager for det kommende stormagasi­n Magasin i Friis Shoppingce­nter i Aalborg. Tina Kallesøe Mikkelsen har været ansat i Magasin i mere end 12 år, senest som Store Manager for Magasin i Odense og inden da som driftschef og salgschef i henholdsvi­s Odense- og Aarhus-afdelingen.

Marlene Bech-andersen er ansat som consultant hos it-konsulentv­irksomhede­n Devoteam | Globicon. Marlene Bech-andersen kommer senest fra en Graduatest­illing hos IBM.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark