Jyllands-Posten Søndag

»Min største fejl i 20 år«

Assistentt­ræner Steve Holland beklager lækagen af Englands startopsti­lling.

- SIGNE FROM JENSEN signe.f. jensen@jp.dk

Den engelske assistentt­ræner, Steve Holland, har været nødsaget til at undskylde over for de engelske landsholds­spillere, efter at han uheldigvis kom til at afsløre landstræne­r Gareth Southgates planer for Englands startopsti­lling i gruppe G-kampen mod Panama. Det skriver The Telegraph.

»Han undskyldte og sagde, at han i 20 år ikke havde fejlet så stort. Det grinede vi meget af, fordi hans dommerevne­r ikke er gode. Der var lidt drillerier, vi er videre og glæder os til kampen,« siger forsvarssp­illeren Kyle Walker, der afviser, at holdet kender til søndagens opstilling. Den får de at vide ved lørdagens træning.

Hændelsen skete, da Steve Holland var på vej til torsdagens træning. Her blev han fotografer­et med et dokument i hånden, der viste Southgates planer for holdopstil­lingen. Den viste bl.a., at Ruben Loftus-cheek skal erstatte Dele Alli, der måtte udgå fra kampen mod Tunesien med en skade.

Tegningen viste også, at Manchester Citys Raheem Sterling kan forvente at starte på bænken mod Panama. Han er erstattet af Manchester Uniteds Marcus Rashford.

Hvem holder pressen med?

Gareth Southgate har over for den engelske presse talt hændelsen ned, men han er ifølge The Telegraph langt- fra tilfreds med, at medier har valgt at bringe billedet af holdopstil­lingen.

»Det generer mig ikke i det mindste,« sagde Gareth Southgate.

»Der er et hold på 23 navne på arket, det næste ark har forskellig­e spillere i forskellig­e positioner, fordi vi bytter folk ind og bytter folk ud. For mig var det ikke noget drama, men naturligvi­s, hvis vi skulle give modstander­en mulighed for at vide vores startopsti­lling, er det en ulempe for os. Så selvfølgel­ig skal vores medier afgøre, om de vil hjælpe holdet eller ej. Men da det kun var en holdliste, gør det ikke nogen forskel,« sagde han.

Med en sejr over Panama kan England sikre sig avancement til ottendedel­sfinalerne. Kampen spilles kl. 14 søndag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark