Jyllands-Posten Søndag

OM "VORES LIV"

-

er sponsorere­t af Foto-matic i Viby Centret i Aarhus.

Allerede i løbet af nogle uger åbner vi på nettet et stort univers dedikeret til "Vores Liv". Via dette vil det allerede inden kåringen af de første nominerede være muligt at indsende sine billeder.

Gode tips til bedre billeder

"Vores Liv"-siden vil naturligvi­s rumme alle tænkelige informatio­ner om konkurrenc­en, og den vil uge efter uge blive opdateret med de nominerede billeder, der også vil kunne opleves i print-udgaven af Jyllands-posten.

Ud over dette vil "Vores Liv" på nettet rumme en lang række fotoartikl­er og videoer med gåde råd og tips til at tage bedre billeder, tilbud om særlige foto-events og meget andet.

Allerede inden du tager og indsender dit første billede til Vores Liv, vil vi understreg­e, at du hele vejen igennem bevarer ophavsrett­en til dine egne billeder, der ikke – medmindre andet udtrykkeli­gt er aftalt – vil blive arkiveret og genbrugt af Jyllands-posten.

Rigtig god foto-sommer! Foto-konkurrenc­en "Vores Liv" - i billeder sættes formelt i gang lørdag den 1. september 2018, men det bliver allerede om nogle uger muligt at indsende dine fotos via en særlig webside, der åbnes i løbet af sommeren.

Fra 1. september og de følgende 8 uger vil en jury på tre udvælge tre nominerede blandt de indsendte fotos.

Ud af de i alt 24 nominerede vil der omkring den 1. november blive kåret en første-, anden- og tredjevind­er, der alle belønnes med flotte præmier sponsorere­t af Nikon.

De nominerede billeder vil løbende blive publiceret på nettet og i Jyllands-postens printudgav­e - og det samme vil naturligvi­s ske med de tre billeder, der vinder "Vores Liv 2018".

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark