Jyllands-Posten Søndag

Udstyr til udeliv Østers og krabber

-

De unge designspir­er, som netop er blevet færdige med deres uddannelse på Designskol­en Kolding, udstiller nu og indtil den 21. oktober 2018 deres afgangspro­jekter på Koldinghus under titlen ’Designer grib magten’. Projektern­e er udført i samarbejde med offentlige og private virksomhed­er. Et af dem er skabt af Mikkel H. Mikkelsen, som har designet en serie med outdoor-udstyr, der skal gøre udendørsli­vet lettere.

»For 6-7 år siden var jeg sådan en, der aldrig havde været særligt meget i naturen. Men en østerstur til Vadehavet var en øjenåbner. At stå der klokken 06.00 om morgenen i waders og bare tage det hele ind – det var stort. Jeg har derfor designet en serie udstyr, der understøtt­er de fleste outdoor-aktivitete­r: et grillsæt, et campingsæt og et finere madlavning­ssæt. Objekter, der tillader almindelig­e mennesker at tage på opdagelse i naturen. Objekter, der fungerer som guidelines, ikke som regler. De er skabt til en weekendtur eller et par dages hiking, så de størrelses­mæssigt passer til en lille oppakning. Og foldeborde­t kan du også tage med ned i parken, hvis du bor i en større by,« forklarer han om de tre aktivitets­pakker med udstyr til enten østerssafa­ri, undervands­jagt med håndspyd eller krabbefisk­eri.

Foldebænke­n og gryden er lavet med henblik på at blive brugt derhjemme også – som en lille luksus i hverdagen på grund af funktional­iteten, materialer­ne og håndværket. www.designskol­enkolding.dk

 ?? Foto: PR ??
Foto: PR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark