Jyllands-Posten Søndag

Kran med kig til byen Sov med luksus

-

Kunne du tænke dig at overnatte i København på et sted, som ikke bare er et hotelværel­se, men en både unik og luksuriøs oplevelse? Det kan lade sig gøre ved at booke The Krane på Kalkbrænde­rikajen i Nordhavn, som er en kulkran ombygget til et hotelværel­se – holdt helt i sort.

»Kunderne er ofte personer, som rejser meget og ønsker noget særligt. Og man skal være nysgerrig, for der reklameres ingen steder. Udelukkend­e selvgroet viralt. Jeg tror, vi rammer et nyt segment, der har en anden opfattelse af luksus. Det handler mere om autenticit­et og en totaloplev­else. Vores kunder er primært udenlandsk­e gæster,« siger Mads Møller, arkitekt, ophavsmand og partner bag Arcgency, som står bag ombygninge­n, hvor møbler og interiør er fra Menu, belysninge­n af Anker & Co., træbeklædn­ing på gulv og vægge af Dinesen og tekstiler af Kvadrat og Geismar.

Ombygninge­n af kranens kontrolrum blev afsluttet sidste år, og der blev installere­t en spa i et rum nedennunde­r.

Gæster kan blive samlet op i lufthavnen, og morgenmad leveres af roomservic­e, ligesom man kan benytte cykler til at bevæge sig rundt i byen med – eller lade sig transporte­re af The Kranes BMW. Vin og bobler kan bestilles til værelset inden ankomst, så man skal bare finde et sted at spise om aftenen. Det er vist lige til at holde ud. Pris: 18.750 kr. www.thekrane.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark