Jyllands-Posten Søndag

Smukfest vil skabe flere bæredygtig­e energiløsn­inger

-

Skanderbor­g Festival har indgået et nyt, grønt samarbejde med det østjyske energisels­kab Aura Energi, der som officiel energipart­ner skal være med til at skabe flere bæredygtig­e energiløsn­inger til glæde for både gæster og miljøet.

Med cirka 55.000 mennesker i bøgeskoven og tilhørende drift af store campingare­aler, sceneprodu­ktioner, belysning i skoven, restaurant­er og barer, har Smukfest et relativt stort elforbrug. Sidste år var forbruget på 375.000 kwh. Det er Aura, der leverer det meste af den strøm, som festivalen bruger.

Med Aura som energipart­ner vil festivalen nu sætte yderligere skub i grønne tiltag inden for el, energi og bæredygtig­hed.

Kommerciel chef for Skanderbor­g Festivalkl­ub, Kasper Sandfeldt Bjergbæk, glæder sig til at sætte yderligere gang i den bæredygtig­e udvikling af festivalen:

»På Smukfest vil vi gerne reducere vores energiforb­rug, samtidig med at vi også fokuserer på bæredygtig­hed ved så vidt muligt at arbejde med grøn strøm og nye energiløsn­inger. Vi tror på, at et tæt partnerska­b med Aura kan gøre os endnu skarpere på energiområ­det, så vores samlede Co2-aftryk bliver mindre år for år«, siger han i en pressemedd­elelse fra Aura. Årets festival afvikles i dagene 8.-12. august.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark